Випускний вальс попри канонаду вибухів: історія одинадцятикласників з Харкова (відео)

Репетиції о 5:30 попри канонаду вибухів: як харківські школярі готуються до випускного.

Нещодавно мережу облетіли фото харківських випускників, які сумлінно готуються до свого випускного попри постійні обстріли та руйнування рідного міста. Зворушливу історію про юних та незламних українців розповіли у "Сніданку з 1+1", що виходить у будні з 06:30 до 09:30 на телеканалі "1+1 Україна".

Історія харківських випускників

Одного дня під час прогулянки ранковим Харковом фотограф Ян Доброносов натрапив на натовп підлітків, які репетирували свій випускний вальс. Вони зібралися о 5:30 ранку та тренувалися до першої дня попри постійну небезпеку обстрілів у місті. Ці діти — старшокласники харківського 161-го ліцею "Імпульс", і вони не дають ворогу затьмарити поки найважливішу подію в їх житті — випускний.

"На наш район дуже багато прилітало: біля школи касетні снаряди, у дуже багатьох будинках, і в моєму теж... Незважаючи на те, що є вибухи, все одно ми навчаємось та хочемо зробити найкраще майбутнє для нашої країни", — розповідає одинадцятикласниця Софія.

Батьки та діти сумлінно готуються до свята попри те, що у Харкові зараз не просто з підготовкою таких заходів. Знайти кравчинь, фотографів, ведучих, організаторів у місті, яке щоденно нищать — складна задача, однак учні не здаються. Вони мріють про свій випускний у рідному Харкові та впевнено йдуть до цієї мети.

Більше цікавих та корисних новин дивіться у "Сніданку з 1+1", що виходить у будні з 6:30 до 9:30 на "1+1 Україна". 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Більше новин