Випускний вальс попри канонаду вибухів: історія одинадцятикласників з Харкова (відео)

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Репетиції о 5:30 попри канонаду вибухів: як харківські школярі готуються до випускного.

Поділитися:

Нещодавно мережу облетіли фото харківських випускників, які сумлінно готуються до свого випускного попри постійні обстріли та руйнування рідного міста. Зворушливу історію про юних та незламних українців розповіли у "Сніданку з 1+1", що виходить у будні з 06:30 до 09:30 на телеканалі "1+1 Україна".

Історія харківських випускників

Одного дня під час прогулянки ранковим Харковом фотограф Ян Доброносов натрапив на натовп підлітків, які репетирували свій випускний вальс. Вони зібралися о 5:30 ранку та тренувалися до першої дня попри постійну небезпеку обстрілів у місті. Ці діти — старшокласники харківського 161-го ліцею "Імпульс", і вони не дають ворогу затьмарити поки найважливішу подію в їх житті — випускний.

"На наш район дуже багато прилітало: біля школи касетні снаряди, у дуже багатьох будинках, і в моєму теж... Незважаючи на те, що є вибухи, все одно ми навчаємось та хочемо зробити найкраще майбутнє для нашої країни", — розповідає одинадцятикласниця Софія.

Батьки та діти сумлінно готуються до свята попри те, що у Харкові зараз не просто з підготовкою таких заходів. Знайти кравчинь, фотографів, ведучих, організаторів у місті, яке щоденно нищать — складна задача, однак учні не здаються. Вони мріють про свій випускний у рідному Харкові та впевнено йдуть до цієї мети.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ian Dobronosov (@dobronosov)

Більше цікавих та корисних новин дивіться у "Сніданку з 1+1", що виходить у будні з 6:30 до 9:30 на "1+1 Україна". 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Новини по темі