Наймодніші куртки весни 2019, які повинні бути у вашому гардеробі

Трендові моделі курток, від яких не відвести погляду!

Весняні сонячні промені вже приносять нам перше відчутне тепло, але холодний вітер нагадує про відголоски зими. Найоптимальнішим варіантом для березневої погоди є саме куртка. І у ній можна мати стильний вигляд, головне - обрати свій фасон та колір верхнього одягу. Аби надихнути вас на створення вдалих весняних луків, ми розкажемо про найтрендовіші моделі курток нового теплого сезону.

ШКІРА 

Куртка-косуха стала фаворитом весняного сезону. Доповніть образ стильними окулярами, чобітками на підборах та шовковим шаликом. У такому образі ви безсумнівно почуватиметесь жіночною й елегантною. Візьміть на замітку - одягаючи шкіряний верх, доречно також створювати total black looks.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мюлі, оксфорди, kitten heels: Наймодніші моделі взуття весни 2019

@greenteanosugar

@nakdfashion

OVERSIZE

Цей тренд не поступається місцем вже декілька сезонів поспіль. Зверніть увагу на куртки-oversize найпопулярніших відтінків - насиченого коралового, кемел, ніжно-рожевого, бежевого, глибокого фіолетового або хакі. Особливо стильний вигляд куртка-oversize має у комбінації з ботфортами й спідницею.

@nakdfashion

ШТУЧНЕ ХУТРО 

Здебільшого поповнити гардероб таким одягом зважуються сміливі модниці. Однак можна відшукати і більш стримані варіанти кольорового штучного хутра. Курки, декоровані хутром, - ідеальний варіант луку у стилі спорт-шик. Крім того, у такому верхньому одязі ви почуватиметесь у теплі й затишку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біле взуття: 5 наймодніших пар

@wildwood.official

@scandinavianfashions

СПОРТИВНІ 

Із деніму, еко-шкіри та ефектні бомбери - у новому сезоні куртки у спортивному стилі можна носити будь-де та будь-коли. Зі спідницею або джинсами, з легкою сукнею або спортивними брюками - обирайте свій варіант й міксуйте оригінальні весняні образи.

@scandinavianfashions

ІЗ ПРИНТОМ 

Серед наймодніших принтів весни 2019 - камуфляж, клітинка у стилі Burberry, смужка та квіти. Куртка із трендовим принтом стане родзинкою образу. Прикрасьте її екстремально модним взуттям, мінімалістичними прикрасами й зачіскою І woke up like this. Невимушена й модна - саме так подумають про вас оточуючі. 

@scandinavianfashions

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Квітковий принт у сукнях весни 2019

Більше новин