Мюлі, оксфорди, kitten heels: Наймодніші моделі взуття весни 2019

Модне взуття на весну 2019

Гід по найтрендовіших моделях взуття нового теплого сезону.

Поділитися:

Ніщо не підкреслить красу жінки краще, ніж правильна пара взуття. Цієї весни за увагу модниць позмагаються чимало яскравих та оригінальних моделей. Ідеальне взуття відображає індивідуальність, говорить про характер та смак. Однак часто жінки не можуть відрізнити моделі взуття. Аби ви більше не плутали лофери, оксфорди та бабуші, ми підготували добірку із наймодніших моделей взуття нового весняного сезону. Що ж у тренді - читайте далі. 

ОКСФОРДИ 

Назва цієї моделі взуття говорить сама за себе - елегантні оксфорди родом із туманного Лондона. Модниці підгледіли такі модні туфлі у гардеробі англійських джентельменів. Оксфорди чудово тримають форму та мають шнурівку. У тренді оксфорди як класичних, так і насичених відтінків у поєднанні з брючними костюмами oversize, діловими сукнями та пальто. 

@blaireadiebee

@greenteanosugar

МЮЛІ 

Стильні мюлі повернулися до нас із 80-х. Це взуття з відкритою п’яткою і щиколоткою та із закритим або відкритим носом. Мюлі можуть мати або не мати підбори. Це ідеальний варіант для весняної погоди, адже вони легкі та не сковують рухів. Мюлі безсумнівно зроблять будь-який весняний лук яскравим та оригінальним. Навесні 2019-го носіть їх з улюбленими джинсами, квітковими сукнями, кюлотами та спідницями-міді. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як носити мюлі: 5 яскравих ідей

@scandinavianfashions

@alina_frendiy

БАБУШІ

Бабуші - взуття східного походження. Вони представляють собою закриті туфлі з відкритою п’яткою на пласкій підошві. Сучасні дизайнери декорують бабуші хутром, камінням та вишивкою. Одягнувши бабуші із легкою класичною сорочкою та mom-jeans, ви створите стильний кежуал-лук, у якому можна сміливо вирушати на прогулянку з подругами або до кав’ярні. 

@chiaraferragnicollection

ЛОФЕРИ 

Лофери - безсумнівна класика жіночого гардеробу. Вони пасують і до класичних брюк, і до весняних суконь. Лише уявіть образ модниці в приталеному топі, спідниці у клітинку та лакованих лоферах! Вона гармонійна, вишукана й жіночна. Радимо також звернути увагу на варіанти лоферів із найактуальнішими принтами - анімалізм, логоманія, смужка. 

pinterest.com

KITTEN HEELS

Витончені ботильйони з гострим носом та маленькими підборами завоювали увагу красунь в усьому світі. Нині таке взуття створює неймовірно модні дуети з джинсами, пишними спідницями, шовковими сукнями тощо. Погодьтесь, це взуття - ідеальний варіант для сучасної жінки. Вони зручні, дозволяють активно рухатись та почуватися неперевершеною!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наймодніше взуття весни 2019

@theothersshoes

@scandinavianfashions

ВІНКЛПІКЕРИ

Таку назву носять усіми улюблені лаконічні туфлі-човники, які точно повинна мати в гардеробі кожна із нас. Яскраві червоні, стримані чорні, ніжно-пудрові - вінклпікери зроблять ваш весняний лук довершеним та завжди доречним. Цікаво, що таку чудернацьку назву туфлі-човники отримали завдяки гострій формі свого носа. Її асоціювали зі столовим прибором для поїдання равликів (прим. ред. - з англ. winkle - равлик). 

gettyimages.com 

БІРКЕНШТОКИ 

Ідеальні сандалі для теплої весняної та літньої пори отримали свою назву від бренду-засновника Birkenstock. Класична модель біркенштоків - це взуття на низькому ходу, зі зручною підошвою та зі стильними металевими застібками. Особливо популярними є біркенштоки із так званою корковою підошвою та поясами із лакованої шкіри або шкіри з ефектом металік. Оригінальні біркенштоки завоювали собі титул екологічного взуття. Їх виготовляють із натуральної шкіри та матеріалів рослинного походження. 

@birkenstock

UGLY SNEAKERS

Ugly sneakers або «дивні кросівки» стали одним із найбільш спірних трендів нового сезону. Хтось вважає їх абсолютно нежіночними, а інші залюбки міксують як зі спортивними, так і романтичними вбраннями. Ми все ж вирішили підготували для вас галерею образів, що демонструють як носити «татові кросівки» у повсякденному житті. Гортайте фото й надихайтеся ультрамодними весняними луками. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біле взуття: 5 наймодніших пар

Новини по темі