Наймодніші куртки весни 2019, які повинні бути у вашому гардеробі

Які куртки в моді весною 2019
@wildwood.official

Трендові моделі курток, від яких не відвести погляду!

Поділитися:

Весняні сонячні промені вже приносять нам перше відчутне тепло, але холодний вітер нагадує про відголоски зими. Найоптимальнішим варіантом для березневої погоди є саме куртка. І у ній можна мати стильний вигляд, головне - обрати свій фасон та колір верхнього одягу. Аби надихнути вас на створення вдалих весняних луків, ми розкажемо про найтрендовіші моделі курток нового теплого сезону.

ШКІРА 

Куртка-косуха стала фаворитом весняного сезону. Доповніть образ стильними окулярами, чобітками на підборах та шовковим шаликом. У такому образі ви безсумнівно почуватиметесь жіночною й елегантною. Візьміть на замітку - одягаючи шкіряний верх, доречно також створювати total black looks.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мюлі, оксфорди, kitten heels: Наймодніші моделі взуття весни 2019

@greenteanosugar

@nakdfashion

OVERSIZE

Цей тренд не поступається місцем вже декілька сезонів поспіль. Зверніть увагу на куртки-oversize найпопулярніших відтінків - насиченого коралового, кемел, ніжно-рожевого, бежевого, глибокого фіолетового або хакі. Особливо стильний вигляд куртка-oversize має у комбінації з ботфортами й спідницею.

@nakdfashion

ШТУЧНЕ ХУТРО 

Здебільшого поповнити гардероб таким одягом зважуються сміливі модниці. Однак можна відшукати і більш стримані варіанти кольорового штучного хутра. Курки, декоровані хутром, - ідеальний варіант луку у стилі спорт-шик. Крім того, у такому верхньому одязі ви почуватиметесь у теплі й затишку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біле взуття: 5 наймодніших пар

@wildwood.official

@scandinavianfashions

СПОРТИВНІ 

Із деніму, еко-шкіри та ефектні бомбери - у новому сезоні куртки у спортивному стилі можна носити будь-де та будь-коли. Зі спідницею або джинсами, з легкою сукнею або спортивними брюками - обирайте свій варіант й міксуйте оригінальні весняні образи.

@scandinavianfashions

ІЗ ПРИНТОМ 

Серед наймодніших принтів весни 2019 - камуфляж, клітинка у стилі Burberry, смужка та квіти. Куртка із трендовим принтом стане родзинкою образу. Прикрасьте її екстремально модним взуттям, мінімалістичними прикрасами й зачіскою І woke up like this. Невимушена й модна - саме так подумають про вас оточуючі. 

@scandinavianfashions

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Квітковий принт у сукнях весни 2019