Коли партнерка вища на голову: нестандартна пара Костянтина Войтенко та Роксоляни Маланчук зламала стереотипи (коментарі суддів, хореографа Олени Шоптенко та особиста драма Костянтина)

Неординарна танцювальна пара в шоу «Танці з зірками» вражає не лише виступами, а й емоційною історією зірки.

Костянтин Войтенко та Роксоляна Маланчук – ця пара не залишила байдужими глядачів ще з першого тижня «Танців з зірками». І справа не лише в нетрадиційних пропорціях, як для танцювальної пари, коли зазвичай вищим є партнер. Глядачів зворушило і відверте зізнання Костянтина щодо свого зросту, яке він зробив ще у першому ефірі:

Я відчуваю себе заручником свого тіла. Мій зріст – 165 см. Всередині себе я відчуваю дорослу потужну сильну людину, а зовні я виглядаю ось так. Мене запрошують на ролі хлопчаків та невдах. Коли я купую пляшку вина, то в мене обов’язково спитають документ. Для дівчини – це комплімент, для мене – ні. На «Танцях з зірками» я хочу кинути виклик самому собі і танцювати з партнеркою вищою за себе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖАктор Костянтин Войтенко розказав про образи, які хоче втілити в «Танцях з зірками», назвав найпрофесійніших колишніх учасників та згадав про поради дружини-танцівниці

У першому ефірі пара станцювала повільний вальс, який не вразив суддів. Влад Яма сказав, що йому потрібен час, щоб звикнути до подібного тандему. «Чоловік, який постійно запізнюється через різницю в кроках», – зазначила після другого ефіру Катерина Кухар, коли пара станцювала самбу. Проте Войтенко впевнено зустрічав критику:

Агов, мені складно дуже, але хочу довести собі, що всі комплекси, стереотипи тільки в голові. І людина з юнацьким обличчям – вже давно справжній чоловік. І хоч я такий маленький, я все-таки можу бути на паркеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖУчасник "Танців з зірками" Костянтин Войтенко про перші складнощі на шоу (ВІДЕО)

І у третьому ефірі Войтенко таки довів, що може і має рацію, адже його контемп вразив не лише глядачів, а й суддів, які своїми оцінками віддали парі Войтенко-Маланчук першість у турнірній таблиці. Костянтин отримав першу вісімку на проєкті і визнання від суддів.

«Якщо на першому тижні я казав, що ваша пара мені трохи дивна, на минулому я почав звикати, то сьогодні мені все одно – якого ви зросту, якої ви статі…. Я просто був з вами на паркеті кожну секунду…», — Влад Яма.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ«Я все життя ненавидів батька», — Костянтин Войтенко відверто розповів про особисту драму у родині

«Ти – гігант, я не знав, хто з вас професіонал», – зазначив Чмерковський і порадив вже полишити розмови про зріст.

Дивіться танець, який так вразив суддів:

Loading...

Минулого, четвертого ефіру, пара дещо понизила свій результат у турнірній таблиці, поступившись першістю Ользі Харлан і Дмитру Дікусару та парі Lida Lee і Олексія Базели. Сексуальне ча-ча-ча не вразило суддів.

Loading...

Хореограф-постановник Костянтин Гордієнко зазначав, що є певні елементи підтримки, які непросто зробити через зріст. Проте це аж ніяк не бентежить партнерку Войтенко, Роксоляну Маланчук:

Ми складнощів з Костею не боїмося, готові до топу турнірної таблиці та будемо йти до кінця.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕСімейна драма на «Танцях з зірками»: Костянтин Войтенко намагається врятувати шлюб

«Рокса – мій джекпот», — недарма зазначив  у минулому ефірі сам Костянтин.

Ось як про пару Войтенко-Маланчук відгукнулася головний хореограф шоу «Танці з зірками» Олена Шоптенко:

Це дуже крутий хід, який придумала Олена Коляденко! Такого не було жодного разу за всі сезони шоу. Для мене, як для хореографа, це настільки круто, бо це такий класний матеріал –  можна придумати стільки цікавих фішок. Це дуже творчо і несподівано. Відповідно, це цікаво.

Продовжимо стежити за танцювальною історією головного паркету країни вже в неділю 3 жовтня о 21:00.
Нагадуємо, що подивитися наживо виступи улюблених пар можна, придбавши квитки за посиланням – тисни на зображення:

Більше новин