Актор Костянтин Войтенко розказав про образи, які хоче втілити в «Танцях з зірками», назвав найпрофесійніших колишніх учасників та згадав про поради дружини-танцівниці

Танці з зірками
Актор Костянтин Войтенко розповів про участь в "Танцях з зірками" і про дружину танцівницю
Instagram/kostiantynvoitenko

Актор Костянтин Войтенко прийшов у гості до студії шоу «Твій день» та розповів про майбутню участь у «Танцях з зірками» і про свої очікування від проєкту.

Поділитися:

Актор Костянтин Войтенко, який буде одним з учасників нового сезону «Танців з зірками», завітав до студії шоу «Твій день». Обідом гостя та ведучих сьогодні пригощав Євген Клопотенко, який приготував курку в  томатному соусі.

ЧИТАЙТе ТАКОЖ: Гуморист Іван Люленов про «Танці з зірками»: «Виграє той, хто не побоїться показати себе справжнього»

Костянтин Войтенко – затребуваний український актор театру та кіно. На його рахунку понад 40 ролей. Та участь у шоу «Танці з зірками» він сприймає дуже серйозно і ставиться до проєкту максимально відповідально. Костянтин Войтенко зізнався:

Чесно кажучи, я давно мріяв взяти участь у «Танцях з зірками». Хоча мої головні ролі комедійні, я дуже добре себе відчуваю і в драмі. Саме на паркеті я би хотів максимально розкрити для глядачів свій драматичний талант.

Костянтин Войтенко має нестандартну для актора освіту – він навчався у коледжі ракетно-космічного будування у Дніпрі. Проте за професією не працював жодного дня. І пізніше, у 2011 році, все ж таки закінчив акторське відділення Київського державного театрального інституту імені Карпенка-Карого.

Костянтин Войтенко танціФОТО: Instagram/kostiantynvoitenko

Ще студентом коледжу Костянтин Войтенко брав активну участь у КВК, грав за команду «Днепр». В цій команді свого часу грав і учасник «Танців з зірками» Юрій Ткач, і переможець цього шоу у 2018 році Ігор Ласточкін.

Костянтин зізнається – ніколи професійно не займався танцями, але коли навчався у коледжі, брав участь у СТЕМі і вчився танцювати хіп-хоп. Згодом навіть їздив у дитячі табори в якості хореографа, вчив дітей танцювати хіп-хоп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможниця Євробачення Джамала розповіла, як схудла на 12 кг та з яким партнером хотіла б вийти на паркет шоу «Танці з зірками»

Ведучі «Твого дня» запитали, чи буде Костянтин дослухатися на «Танцях з зірками» до порад своєї дружини, фіналістки відомого танцювального шоу і колишньої журналістки «Сніданку з 1+1» Валентини Войтенко. На що отримали відповідь, що дружина поки не дає актору жодних порад, адже ще не почалися навіть репетиції. Але в процесі шоу він обов’язково буде дослухатися до неї.

Костянтин Войтенко танціФОТО: Instagram/kostiantynvoitenko

Також Костянтин Войтенко зізнався, кого з колишніх учасників «Танців з зірками» вважає найбільш професійними:

Однозначно, це Іраклі. Я вважаю, що це була перемога. Він танцював професійно, емоційно і дуже точно. Також мені дуже подобався Юрій Ткач, було видно, як він росте.

Дивіться візит Костянтина Войтенка до студії шоу «Твій день» у відео:

Новини по темі