Танці з зірками стали найкращою програмою осіннього сезону на українському ТБ

Фінал проекту пройшов із найвищими показниками за сезон, а переможці отримали перемогу з відривом у 20% глядацьких голосів.

Учора на телеканалі 1+1 відбувся грандіозний фінал легендарних оновлених Танців з зірками, в рамках якого за результатами глядацького голосування, яке тривало впродовж всього тижня та недільного ефіру, почесне звання найкращої танцювальної пари країни отримали Наталія Могилевська та Ігор Кузьменко. Зазначимо, що під час фіналу глядачі проявили високу активність. Так, Наталя та Ігор отримали перемогу з відривом у 20% глядацьких голосів.

Фінальний епізод Танців із зірками пройшов із рекордною часткою за сезон проекту – 21,9% за аудиторією 18-54 (Україна) і 24.7% - по 18-54 (50К +). Також грандіозний фінал Танців із зірками зі значним відривом лідирував у слоті показу.

Наразі, Танці з зірками стали найкращою програмою осіннього сезону на українському ТБ. Середня частка сезону Танців із зірками склала 18.6% за аудиторією 18-54 (Україна) і 21.2% - по 18-54 (50К +). Випуски Танців із зірками очолили ТОП найбільш рейтингових телепродуктів на українському ТБ в осінньому сезоні 2017 року, в ТОП-10 програм 8 позицій посіли Танці з зірками (аудиторія 18-54, 50К +).

Показники розраховані на основі попередніх даних. Осінній сезон - 21.08-29.10.2017. Данідослідження ТВ аудиторії належать ІТК, оператор панелі - Nielsen, моніторинг - Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом 1+1. Показники розраховані для цільових аудиторій 18-54 (Україна) і 18-54 (50К +). Детальніше за показниками і позначенням аудиторій в глосарії ІТК.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто отримав приз глядацьких симпатій Viva!

Нагадаємо, що вже наступної неділі, 5 листопада, о 21.00 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра нового четвертого сезону найбільш очікуваного вокального проекту країни Голос. Діти, зірковими тренерами якого стали Наталя Могилевська, MONATIK і солісти гурту Время и Стекло Надя Дорофєєва та Позитив, ведучими – Юрій Горбунов та Катерина Осадча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Реванш Дорофєєвої та революція у світі моди: Що дивитися на 1+1 цього тижня

Більше новин