Танці з зірками стали найкращою програмою осіннього сезону на українському ТБ

Танці з зірками

Фінал проекту пройшов із найвищими показниками за сезон, а переможці отримали перемогу з відривом у 20% глядацьких голосів.

Поділитися:

Учора на телеканалі 1+1 відбувся грандіозний фінал легендарних оновлених Танців з зірками, в рамках якого за результатами глядацького голосування, яке тривало впродовж всього тижня та недільного ефіру, почесне звання найкращої танцювальної пари країни отримали Наталія МогилевськаМогилевська про перемогу: «Я прийшла у Танці з зірками, щоб довести – усе неможливе можливо» та Ігор Кузьменко. Зазначимо, що під час фіналу глядачі проявили високу активність. Так, Наталя та Ігор отримали перемогу з відривом у 20% глядацьких голосів.

Фінальний епізод Танців із зірками пройшов із рекордною часткою за сезон проекту – 21,9% за аудиторією 18-54 (Україна) і 24.7% - по 18-54 (50К +). Також грандіозний фінал Танців із зірками зі значним відривом лідирував у слоті показу.

Наразі, Танці з зірками стали найкращою програмою осіннього сезону на українському ТБ. Середня частка сезону Танців із зірками склала 18.6% за аудиторією 18-54 (Україна) і 21.2% - по 18-54 (50К +). Випуски Танців із зірками очолили ТОП найбільш рейтингових телепродуктів на українському ТБ в осінньому сезоні 2017 року, в ТОП-10 програм 8 позицій посіли Танці з зірками (аудиторія 18-54, 50К +).

Показники розраховані на основі попередніх даних. Осінній сезон - 21.08-29.10.2017. Данідослідження ТВ аудиторії належать ІТК, оператор панелі - Nielsen, моніторинг - Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом 1+1. Показники розраховані для цільових аудиторій 18-54 (Україна) і 18-54 (50К +). Детальніше за показниками і позначенням аудиторій в глосарії ІТК.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто отримав приз глядацьких симпатій Viva!

Нагадаємо, що вже наступної неділі, 5 листопада, о 21.00 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра нового четвертого сезону найбільш очікуваного вокального проекту країни Голос. Діти, зірковими тренерами якого стали Наталя Могилевська, MONATIK і солісти гурту Время и Стекло Надя Дорофєєва та Позитив, ведучими – Юрій Горбунов та Катерина Осадча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Реванш Дорофєєвої та революція у світі моди: Що дивитися на 1+1 цього тижня

Новини по темі