Реванш Дорофєєвої та революція у світі моди: Що дивитися на 1+1 цього тижня

Дізнавайтеся, що цікавого йтиме на 1+1 з 30 жовтня по 5 листопада

Поділитися:

Нагадуємо вам, що дивитися на улюбленему телеканалі цього тижня. Відпочивайте з нами - буде цікаво!

«Слуга народу. Від любові до імпічменту»,  понеділок о 21:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Слуга народу. Від любові до імпічменту став кращою прем'єрою осіннього телесезону

Президент Василь Голобородько при владі вже майже півроку. Економічна ситуація в країні погіршилася, ціни ростуть, національна валюта знецінюється. Кредит народної довіри до президента стрімко падає. Для стабілізації ситуації в країні Голобородько необхідно отримати фінансову допомогу МВФ у розмірі 15 мільярдів євро, яку можуть надати, якщо в Україні будуть введені реформи і прийняті антикорупційні закони. Однак Верховна Рада, якою таємно керують олігархи, блокує голосування по пакету цих законів. Як діятиме чесний президент - дивіться у нових серіях улюбленого серіалу. 

«Модель XL»,  вівторок о 22:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дизайнер Андре Тан про пишні форми: «Краще їсти, ніж їсти інших людей»

Смілива осіння прем’єра від 1+1 змусить кожну жінку повірити у силу своєї вроди. Серед безлічі пишних красунь до реаліті-шоу Модель XL потрапили найяскравіші дівчата - реальні жінки нереальної краси. А визначатиме їхню долю зіркове журі: ведуча Катерина ОсадчаКатя Осадча показала, якою була у 14 років, дизайнер Андре Тан, суддя проекту Танці з зірками Влад Яма та відома у світі латвійська модель Тетяна Мацкевич. Учасниці проекту змагатимуться між собою і полюблять себе такими, якими вони є, заради великої мрії - стати успішною моделлю plus-size. Їм під силу зруйнувати стереотипи про жіночу красу!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі набирає обертів флешмоб #ХтоСказав

«Міняю жінку», середа о 22:00.

У новому сезоні програми Міняю жінку взяли участь 32 сім'ї. Для багатьох українських родин участь в проекті дає не тільки можливість по-новому поглянути на свої власні стосунки і сімейний уклад, але і відкрити для себе особливості менталітету і традиції інших національностей, зануритися в життя сімей з різних віддалених куточків планети. У новому випуску ви дізнаєтесь, що робитиме одна із дружин, що потрапить у родину, яка піклується про 26 свиней! Однак чим більша родина, тим веселіший обмін. Чи впорається нова мама із своїми обов'язками?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Міняю жінку естонська мама вшанує давньоукраїнських богів

«Світ навиворіт», четвер о 22:00.

Щочетверга Дмитро Комаров продовжує захоплюючу подорож у Японії Дмитро Комаров показав, як японці​ уникнули другого Чорнобилюв нових випусках екстремального тревел-шоу Світ навиворіт. Цього разу у Японії Дмитро Комаров потрапить у зону відчуження і дізнається, як живеться японцям, які були змушені покинути свої домівки після страшної катастрофи. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров врятував дівчину від самогубства 

«Ліга сміху», п'ятниця о 20:15.

Ліга сміху – найбільший гумористичний проект в Україні, у якому команди-учасниці змагаються за кубок чемпіонів з гумору. Жарти, акторські здібності і вміння колективів імпровізувати оцінює зіркове журі з семи осіб. До фіналу проекту Ліга сміху потрапляють лише два найсильніших колективи, які й борються за перемогу. Щоб пройти в півфінал - треба відірватися на повну. Не пропустіть перший півфінал Ліги сміху у п’ятницю о 20:15.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Кравець показала, як підросли її двійнята

«Ігри приколів», п'ятниця о 22:20.

Студія «Квартал 95» та Drive Production представили нове гумористично-розважальне шоу Ігри приколівВедучий нового проекту Кварталу 95 розповів, скільки заробляє, в якому 11 акторів, зірок Ліги сміху, грають веселі скетчі на побутові, культурні, соціальні, політичні теми, зрозумілі та близькі мільйонам українців. У попердньому випуску гумористи шоу підготували для глядачів чимало веселих мініатюр та смішних жартів. У новому випуску наші жартівниці влаштують аукціон, на якому спробують продати найкрасивішого чоловіка. Що із цього вийде - не пропустіть вже у п'ятницю. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Іграх приколів покажуть, як Олег Винник переховується від своїх фанаток

«Вечірній квартал», субота о 21:15.

Вечірній Квартал – проект студії Кварталу 95 у форматі інтелектуального гумору. У цьому великому концертному шоу по-доброму сміються над політиками і спортсменами, музикантами і телезірками. Щосуботи новий сезон підіймає мільйонам українців настрій та дарує новий заряд позитивних емоцій. Не пропустіть новий випуск Вечірнього кварталу і посміхайтеся від душі!  

«Голос. Діти», неділя о 21:00.

Настав час нової ери дитячого голосу! У четвертому сезоні проекту на вас чекає чимало несподіванок. Космічні голоси маленьких вокалістів неодмінно полонять глядацькі серця. Відносини між Наталією Могилевською та Надьою Дорофєєвою досягли апогею. Чи зможе Надя взяти реванш у співочому проекті?

Уперше на Голосі. Діти з’явиться подвійне тренерське крісло, в яке сядуть Надя Дорофєєва та ПозитивНадя Дорофєєва стала блондинкою та просить її не тролити із популярного гурту Время и Стекло. Разом із ними таланти шукатимуть співачка Наталія Могилевська та мультиартист MONATIK. Хто ж відкриє нову зірку - дізнайтеся у прем'єрному випуску шоу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Осадча та Горбунов відсвяткували 8 місяців сина