Віра Кекелія і Роман Дуда підкорили глядачів чуттєвим вокалом на прем'єрі «Танців з зірками»

Співачка Віра Кекелія розповіла про залаштунки прем'єрного випуску танцювального проекту.

Віра Кекелія, яка супроводжувала виступи учасників проекту живим виконанням пісень, розповіла, що відбувалося за лаштунками прем'єрного випуску шоу.

«За лаштунками було дуже спекотно в всіх сенсах цього слова. Відчувалося переживання учасників», - розповіла Віра Кекелія.

Трохи легше довелося тим танцюристам, які брали участь в минулому сезоні. Вони намагалися заспокоїти і підтримати своїх партнерів-новачків

Співачка зізналася, що склад вокалістів проекту переповнювали емоції протягом усього ефіру:

«Я, як і інші вокалісти, теж нервувала, бо розуміла, яка відповідальність на нас покладена - музичний супровід має допомагати парам на паркеті, відзначати кожен їхній рух. Це дуже важливо. Тут всі пісні виконуються наживо. Однією з найскладніших композицій першого ефіру для нас була пісня Sade для танцю Іраклі і Яни. Її ми довго репетирували, щоб все зробити правильно».

Музична пара Віра Кекелія і Роман Дуда, яка супроводжувала виступ Аніти Луценко і Олександра Прохорова на паркеті, підкорили глядачів зворушливим виконанням пісні «Мовчати» Кузьми Скрябіна та Ірини Білик.

Безліч шанувальників з перших секунд пізнали музикантів по голосу і буквально засипали виконавців повідомленнями та схвальними відгуками в соціальних мережах.

«Для нас виконання цієї пісні було дуже актуальним. Ми змогли прорепетирувати, як буде звучати наш з Ромою дует. Зараз ми якраз готуємо спільну пісню. І нам дуже приємно, що наше виконання викликало таку хорошу реакцію глядачів», - зізналася Віра.

Нагадаємо, нова композиція Віри Кекелія «Похожи» викликала ажіотаж серед користувачів мережі, а пісня Романа Дуди «Зодіак» швидко завоювала серця шанувальників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Шоптенко замилувала знімком з чоловіком та сином

Нагадаємо, що зіркові учасники нового сезону проекту "Танці з зірками" виступали під живе виконання музичних композицій зірками «Голосу країни» Віри Кекелії, Романа Дуди, Марти Адамчук, Каті Корецької, LAUD, Анастасії Прудіус, Павла Палійчука та оркестру «Танців з зірками».

Більше новин