Благодійний похід: переможець «Ліги сміху» Марк Куцевалов здолає пішки Україною 850 км, щоб зібрати кошти на допомогу військовим

Переможець 2-го сезону "Ліги сміху" Марк Куцевалов пішки здолає 850 км, щоб зібрати кошти на 3 автомобілі швидкої медичної допомоги для наших військових.

Переможець "Ліги сміху" 2016 року гуморист Марк Куцевалов, більше відомий як «Прозорий гонщик», розпочав благодійну акцію «Швидкий похід». Марк подолає 850 км дорогами України з метою зібрати кошти на 3 машини швидкої медичної допомоги для ЗСУ. Про ініціативу Марка розповіли у сюжеті ТСН:

Марк поставив собі на меті щодня проходити по 50 км і до Дня незалежності України дістатися до Говерли. На маршруті він заздалегідь знайшов охочих прихистити його вночі. Стартував гуморист 6 серпня з рідного Чорноморська. Щодня Марк робить звіт своєї подорожі у сторіз в Instagram, щоб долучити до благодійного проєкту якомога більше людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «200 гривень з його пенсії летять військовим», – зірка «Ліги сміху» та «Жіночого кварталу» Олександра Машлятіна розповіла зворушливу історію про свого дідуся-хіміка

Про свій проєкт Марк Куцевалов пише:

"Я комедіант, й зазвичай лише сміхом подовжую людям життя, але зараз я прагну зробити дещо більше – благодійний реаліті-похід через всю країну, від Чорного моря до Говерли, заради збору коштів на 3 машини швидкої домомоги, що врятують ще більше життів й наблизять нас до перемоги! “Швидкий похід” – це реаліті-пригода, за котрою я закликаю вас спостерігати, донатити. Разом ми дійдемо! До перемоги!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бійці на фронті, волонтери та артисти на передовій: як гумористи України наближають нашу перемогу

Усього Марк прагне зібрати 2 850 000 грн на три машини швидкої допомоги для ЗСУ. Щоб долучитися до збору переможця "Ліги сміху", переходьте за посиланням.

Більше новин