Благодійний похід: переможець «Ліги сміху» Марк Куцевалов здолає пішки Україною 850 км, щоб зібрати кошти на допомогу військовим

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Переможець "Ліги сміху" Марк Куцевалов пішов у благодійний похід, щоб зібрати гроші для військових
Instagram/markelllooo30

Переможець 2-го сезону "Ліги сміху" Марк Куцевалов пішки здолає 850 км, щоб зібрати кошти на 3 автомобілі швидкої медичної допомоги для наших військових.

Поділитися:

Переможець "Ліги сміху" 2016 року гуморист Марк Куцевалов, більше відомий як «Прозорий гонщик», розпочав благодійну акцію «Швидкий похід». Марк подолає 850 км дорогами України з метою зібрати кошти на 3 машини швидкої медичної допомоги для ЗСУ. Про ініціативу Марка розповіли у сюжеті ТСН:

Марк поставив собі на меті щодня проходити по 50 км і до Дня незалежності України дістатися до Говерли. На маршруті він заздалегідь знайшов охочих прихистити його вночі. Стартував гуморист 6 серпня з рідного Чорноморська. Щодня Марк робить звіт своєї подорожі у сторіз в Instagram, щоб долучити до благодійного проєкту якомога більше людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «200 гривень з його пенсії летять військовим», – зірка «Ліги сміху» та «Жіночого кварталу» Олександра Машлятіна розповіла зворушливу історію про свого дідуся-хіміка

Про свій проєкт Марк Куцевалов пише:

"Я комедіант, й зазвичай лише сміхом подовжую людям життя, але зараз я прагну зробити дещо більше – благодійний реаліті-похід через всю країну, від Чорного моря до Говерли, заради збору коштів на 3 машини швидкої домомоги, що врятують ще більше життів й наблизять нас до перемоги! “Швидкий похід” – це реаліті-пригода, за котрою я закликаю вас спостерігати, донатити. Разом ми дійдемо! До перемоги!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бійці на фронті, волонтери та артисти на передовій: як гумористи України наближають нашу перемогу

Усього Марк прагне зібрати 2 850 000 грн на три машини швидкої допомоги для ЗСУ. Щоб долучитися до збору переможця "Ліги сміху", переходьте за посиланням.

Новини по темі