Соломія Вітвіцька відверто розповіла про особисту кризу та вигорання

Також ведуча постала в емоційному образі – такою її ще не бачили!

Прихильники ведучої ТСН Соломії Вітвіцької здебільшого звикли бачити її усміхненою, енергійною, закоханою в подорожі. Певно, що телезірка не любить виносити на публіку наболіле. Однак сьогодні Соломія наважилася розповісти про депресію та вигорання, що спіткали її не так давно.

У своєму Instagram ведуча розмістила особисту історію, яку увиразнила серією нових фото. На світлинах Соломія постає в емоційному образі та відкриває себе такою, якою її ще не бачили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де побувати у Карпатах: Поради ведучих 1+1

«Зазвичай людей, які працюють «у телевізорі» сприймають, як обов’язково успішних, багатих, щасливих, усміхнених і котрим все легко далося й дається. Депресії, поганий настрій, проблеми - це не про медійні обличчя, в уявленні глядачів і читачів. Сама нещодавно пережила непростий період і кілька місяців виходила з так званої «депресії».

Тож, Юля Вебер (фотограф. – Ред.) запропонувала показати саме таку «різну й іншу» себе. Творчий експеримент - як якесь таїнство, на знімальному майданчику були: я, Юля і моє «вигорання». І на фото я наче з червоної доріжки, але з нехарактерними для неї емоціями, коли хочеться і кричати, і плакати. 

Я вірю, що випадковостей не буває. І щоразу дивуюся, як складаються пазли і куди заводить доля. Фотосесія ще була не готова, як про себе нагадав Девід Лінч і його фонд. І з’явилася можливість спробувати, що ж таке трансцедентальна медитація. Тож, йду на черговий експеримент. Поділюся враженнями згодом.

Фото: @juliaweber.biz 

І всім Вам, хто це читає, бажаю ніколи не піддаватися жодним депресіям! І щоразу знаходити підтримку близьких людей у важкі моменти! Критикувати і цькувати легко, щиро обійняти і підбадьорити буває набагато складніше», написала ведуча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правила життя Соломії Вітвіцької, які надихають

Більше новин