Головний компонент смачної української національної страви, вареників — це начинка. Вона може перетворити смаколик як на повноцінний обід, так і на легкий десерт. Варіантів існує безліч: вареники можуть поєднувати різноманітні начинки від пряно-солоних, до фруктово-солодких. У шоу "Твій день" розповіли про п'ять незвичних начинок, які вас вразять.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Костянтин Грубич та Володимир Рабчун влаштували батл кухарів на кухні «Твій день»: чиї вареники смачніші?
► Вареники в Україні їли ще з давніх-давен. Вважалося, що страва існувала ще з часів язичництва. Тоді їх ототожнювали з місяцем та використовували як жертовну їжу. Вареники також оспівували в літературі, а в Канаді навіть стоїть пам'ятник страві заввишки в 9 метрів та вагою майже 3 тонни.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що приготувати з броколі, щоб вся родина їла корисний овоч: пиріг з броколі та сиром (рецепт Руслани Писанки)
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гречаники: як приготувати котлети з гречкою в духовці та тушковані в томатному соусі (рецепт від Нелі Шовкопляс)
Ще вареники можна зробити різноколірними. Варто лише додати до тіста природні барвники. Тож пробуйте різноманітні рецепти та смакуйте!
Готуємо начинки для круасанів, дивіться сюжет:
Loading...