Як провести вихідні: в суботу варто утриматися від покупок (детальний прогноз від астролога Розалії Романової)

Астрологиня та нумерологиня Розалія Романова розказала, що радять людям зірки та місячний календар на найближчі дні.

Астрологиня та нумерологиня Розалія Романова у програмі «Твій день» розказала, що 24 вересня – це дзеркальний день. Він доволі специфічний, але його не треба боятися. Треба придивитися, як розгортаються події і якщо все добре, якщо цей день вам подобається — значить ви все робите правильно. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Магнітні бурі у жовтні 2021: календар безпечних та небезпечних для самопочуття днів

Якщо щось вам не подобається, то варто зазирнути в себе, та щось змінити на майбутнє, бо через місяць буде інший дзеркальний день, який вам сподобається. 

Астрологічний прогноз на вихідні

Субота буде проходити під знаком Павука. Розалія Романова розповіла:

Це день, коли щоб ти не робив, все буде йти навпаки. Павучки будуть затягувати нас у плітки, провокації, марне витрачання грошей. 

До грошей у суботу варто бути дуже обережними, краще нічого не витрачати й не купувати. Якщо ви себе стримаєте, то субота пройде дуже добре. Краще у цей день більше відпочивати. 

Неділя буде проходити під знаком Орла. Він дасть людині можливість злетіти над своїм життям та подивитись на те, що вам не подобається. У цей день дуже легко прощатися зі звичками, які вам не подобаються: можна кинути палити, сісти на дієту або почати бігати

Розалія Романова дала астропрогноз для учасників шоу "Танці з зірками" — що саме передвіщає астрологиня дивіться у відео сюжеті. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли свято Віра, Надія, Любов: історія свята, традиції та поздоровлення

Зазирнути в космос, не виходячи зі школи — у київському навчальному закладі відкрили обсерваторію: 

Loading...

Більше новин