Як провести вихідні: в суботу варто утриматися від покупок (детальний прогноз від астролога Розалії Романової)

Астрологиня та нумерологиня Розалія Романова розказала, що радять людям зірки та місячний календар на найближчі дні.

Поділитися:

Астрологиня та нумерологиня Розалія Романова у програмі «Твій день» розказала, що 24 вересня – це дзеркальний день. Він доволі специфічний, але його не треба боятися. Треба придивитися, як розгортаються події і якщо все добре, якщо цей день вам подобається — значить ви все робите правильно. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Магнітні бурі у жовтні 2021: календар безпечних та небезпечних для самопочуття днів

Якщо щось вам не подобається, то варто зазирнути в себе, та щось змінити на майбутнє, бо через місяць буде інший дзеркальний день, який вам сподобається. 

Астрологічний прогноз на вихідні

Субота буде проходити під знаком Павука. Розалія Романова розповіла:

Це день, коли щоб ти не робив, все буде йти навпаки. Павучки будуть затягувати нас у плітки, провокації, марне витрачання грошей. 

До грошей у суботу варто бути дуже обережними, краще нічого не витрачати й не купувати. Якщо ви себе стримаєте, то субота пройде дуже добре. Краще у цей день більше відпочивати. 

Неділя буде проходити під знаком Орла. Він дасть людині можливість злетіти над своїм життям та подивитись на те, що вам не подобається. У цей день дуже легко прощатися зі звичками, які вам не подобаються: можна кинути палити, сісти на дієту або почати бігати

Розалія Романова дала астропрогноз для учасників шоу "Танці з зірками" — що саме передвіщає астрологиня дивіться у відео сюжеті. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли свято Віра, Надія, Любов: історія свята, традиції та поздоровлення

Зазирнути в космос, не виходячи зі школи — у київському навчальному закладі відкрили обсерваторію: