Шеф-кухар Сергій Башинський не боїться експериментувати, адже на професійній кухні вже 15 років. Він навчався кулінарній майстерності в Україні, Італії, США. Улюблена кухня – азійська, саме тому додає азійські соуси чи інші деталі до своїх шедеврів, а фірмовою стравою вважає качку, запечену в духовці. Проте сьогодні в студії денного шоу "Твій день" кулінарний експерт дасть майстер-клас по приготуванню гарніру з цвітної капусти та курки в кисло-солодкому соусі.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Молода картопля з маком та салат з бринзою: пригадуємо давні українські рецепти з дослідницею гастрономічної культури Оленою Брайченко
Рецепт ізраїльської кухні: гарнір з цвітної капусти. Етапи приготування:
Порада: Краще викладати на пергамент капусту саме великим шматком. В Ізраїлі найчастіше це подають з гострим томатним соусом.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Млинці на пиві з оселедцевою пастою: оригінальний рецепт відомої страви від Руслана Сенічкіна
Рецепт курки в кисло-солодкому соусі
Для приготування такої смакоти нам знадобляться:
Етапи приготування курки в кисло-солодкому соусі: