Тоня Матвієнко розповіла, як познайомилася з чоловіком Арсеном Мірзояном

Як познайомилася пара відомих українських співаків Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян?

Донька народної артистки Антоніна Матвієнко та металург із Запоріжжя Арсен Мірзоян зустрілися на першому сезоні "Голосу країни" 10 років тому. Спочатку вони були хорошими друзями, разом виступали на сцені, а пізніше зрозуміли: дружба переросла у романтичні почуття.

Пара побралася у 2017 році, а за рік до цього в Арсена та Тоні народилася донька Ніна. Зараз вони нерозлучні як вдома, так і у творчості, а своє кохання називають найбільшою пригодою. Як пара розпочинала свої романтичні стосунки та хто першим проявив ініціативу розповіли в сюжеті денного шоу "Твій день".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Каднай проти хейтерів: «Чим менше в мене м’язів, тим я більш пластичний, як змія»

Антоніна та Арсен поділилися, що вперше побачились в коридорі "Голосу": Антоніна навіть не привіталася з майбутнім чоловіком. А от повноцінне спілкування розпочалося з соціальних мереж. Першою написала у Facebook Тоня з питанням, чого Арсен не спить вночі:

Я не витримала та спитала, бо вже була пізня ніч. Виявилось, що зранку в Арсена був потяг, він вирішив не спати вночі та посидіти з друзями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як Ірина Білик пережила розлучення (ексклюзивно розказала Наталії Могилевській у "Світському житті")

Їх спілкування продовжилось, та вже офлайн: Арсен приїхав до майбутньої дружини в гості. Співак розповів про це детальніше:

В подружжя, в якого я зупинявся жити, вночі дуже плакав малюк, тому Тоня запросила мене до неї. Це не мало ніякого підтексту, тому що тоді ніхто не розумів, що відбувається: ні друзі, ні родичі тощо. Всі учасники "Голосу" тягнулись один до одного за підтримкою та спілкуванням. 

Пара поділилася: їх відносини на початку були, як танці: крок вперед, крок назад.

Більше новин