Лайма Вайкуле та MONATIK вперше заспівають дуетом, а Ніно Катамадзе розчулить виконанням української пісні: яким буде новий «Вечірній Квартал»

4 вересня о 20:15 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра нового випуску проекту «Вечірній Квартал». Вперше за довгий час концерт відбувся разом із глядачами.

Актори «Вечірнього Кварталу» Євген Кошовий та Юрій Ткач покажуть номер про контрабандистів, які нелегально хотіли пронести товар незвичним способом. Чи спрацює їх задуманий план – глядачі дізнаються вже у суботу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: NK знялася в яскравому ролику ЖВЛ в образі королеви вечірки

Запрошеним актором став Народний артист України Станіслав Боклан, який разом з Володимиром Мартинцем покаже номер, у якому син та батько поїхали відпочивати у санаторій до Моршина, проте такий відпочинок представнику молодшого покоління виявився не до смаку. Сімейне протистояння не залишить байдужим нікого.

Через перелом плеснової кістки Олену Кравець у цьому концерті замінили акторки «Жіночого Кварталу» – Ірина Сопонару та Тетяна Песик. Ексклюзивно у «Сніданку з 1+1» Сопонару зізналася, що їй дуже сподобалось працювати з хлопцями.

Loading...

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макс Чмерковський розповів, як буде судити учасників «Танців з зірками» та чи привезе родину до України

Не дивлячись на травму, Олена Кравець вийшла на сцену на милицях, розповівши історію свого падіння, та взяла участь у номері разом з запрошеною зіркою Лаймою Вайкуле. Окрім того, Олена намагалась дізнатись, як латвійській виконавиці вдається тримати форму та мати гарний вигляд.

Справжнім ексклюзивом у «Вечірньому Кварталі» став дует Лайми Вайкуле та MONATIK з піснею «УВЛИУВТ на улице Пикадилли». Цій композиції майже рік, проте через пандемію співаки ніколи не виконували її разом. І нарешті це станеться завдяки «Вечірньому Кварталу».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катя Осадча у студії шоу «Твій день»: про форму після пологів та сімейні стосунки, а також про новий ефірний час «Світського життя»

Щодо музичних номерів, то на глядачів очікує музичний сюрприз від грузинської співачки Ніно Катамадзе – вона виконає українську пісню «Чорнобривці». Окрім того, нікого не залишить байдужим стендап-виступ ізраїльського коміка Іллі Аксельрода.

Також актори «Вечірнього Кварталу» підготували жартівливу пісню про прощання з пластиковими пакетами, переробивши популярний хіт Гайтани «Не йди».

Не пропустіть новий випуск «Вечірнього Кварталу» 4 вересня о 20:15 на 1+1.

Більше новин