NK знялася в яскравому ролику ЖВЛ в образі королеви вечірки

NK знялася в яскравому ролику ЖВЛ в образі королеви вечірки

Вже 6 вересня о 9:25 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра нового сезону проекту про життя відомих людей «ЖВЛ».

Поділитися:

Зіркові ведучі – співачка, учасниця «Жіночого Кварталу» Віра Кекелія та актор Богдан Юсипчук – поділяться ексклюзивними історіями з життя знаменитостей: зірок шоу-бізнесу, спортсменів, політиків і бізнесменів – людей, яких знають в Україні і світі, які є частими гостями на червоних доріжках. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стала відома нова ведуча голдруму на шоу «Танці з зірками»

Напередодні довгоочікуваної прем’єри, яка здивує сенсаційними подробицями з життя зірок, вийшло яскраве інтро, яке протягом нового сезону розпочинатиме програму. В новому ролику ведучі Віра Кекелія та Богдан Юсипчук йдуть пустелею, втомлені сонцем і нудьгою. Вони знаходять дискобол, який переносить їх на вечірку біля басейну. Там на них вже чекають найвідоміші зірки країни: співак Павло Зібров, артистка Аліна Гросу зі своїм хлопцем Романом Полянським, співачка Слава Камінська, ведуча «Твого дня» на 1+1 Стася Ровінська, ведучий «Сніданку з 1+1» Руслан Сенічкін, акторка «Жіночого Кварталу» та учасниця «Танців з зірками-11» Настя Оруджова, переможець «Голосу країни-10» Роман Сасанчин, олімпійський призер Ілля Кваша, танцівник Дмитро Дікусар, співак El Кравчук, футболіст Сергій Мельник та та інші популярні особистості. Заголом у зйомках ролику ЖВЛ взяли участь 12 знаменитостей, а також зіркові репортери проекту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відбулася грандіозна презентація головного танцювального шоу країни «Танці з зірками»

Цікаво, що просто на знімальному майданчику NK довелось обрізати поділ сукні чотири рази, адже вона виявлялась занадто довгою. А Павло Зібров настільки вподобав свій дискобол-капелюх, що після зйомок замість гонорару забрав додому цей головний убір. NK прокоментувала:

Ролик інтро 5 сезона «ЖВЛ» вийшов неймовірно яскравим та сонячним. Рада не тільки взяти у зйомці цього відео, але й з того, що саундтреком для нього стала пісня Loca з мого альбому «Красное Вино». Мені здається, що це додало ролику перчинки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий сезон «Танців з зірками»: які сюрпризи готують для глядачів творці шоу та зіркові учасники (відео)

Нагадаємо, в новому сезоні на глядачів чекають сенсаційні інтерв’ю. У перших епізодах мама Андрія Кузьменко відкриє нові подробиці загибелі її сина. Співачка Анастасія Приходько відверто розповість про свого чоловіка, а артист Андрій Макаревич познайомить із молодою дружиною. Всесвітньовідомий співак Алессандро Сафіна зізнається, чому ніколи не одружиться, а епатажний співак MELOVIN розповість, як наважився здійснити камін-аут. Голкіпер національної збірної з футболу Андрій Пятов ексклюзивно познайомить глядачів ЖВЛ з дружиною і чотирма дітьми, а Віра Брєжнєва вперше розповість, як живе у шлюбі з Костянтином Меладзе.

Окрім вражаючих інтерв’ю та репортажів із найгучніших подій у шоу-бізнесі, у новому сезоні на глядачів чекає нова відверта рубрика «Дякую мамі (татові)». У ній відомі люди чесно розповідають про найдорожчих людей, пригадують, як веселі, так і драматичні події у стосунках з  батьками. У найближчих випусках «ЖВЛ» про своїх мам розкажуть артистка NK, співачка та учасниця зіркової команди шоу «Маскарад» Юлія Саніна, співачка Аліна Гросу та співак MELOVIN, а також телеведуча Маша Єфросініна.