Макс Чмерковський розповів, як буде судити учасників «Танців з зірками» та чи привезе родину до України

Танці з зірками

Новий суддя шоу «Танці з зірками» Макс Чмерковський розповів, за якими головними критеріями буде ставити оцінки учасникам проєкту.

Поділитися:

Новий суддя «Танців з зірками», українсько-американський танцівник та хореограф Макс Чмерковський у шоу «Твій день» розповів про те, як саме буде судити учасників, а також про свою родину і професійну діяльність у США.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макс Чмерковський та Пета Маргатройд: історія кохання нового судді «Танців з зірками»

Вчора Макс Чмерковський вже відвідав презентацію нового сезону шоу «Танці з зірками».

Чмерковський

Ведучим «Твого дня» він зізнався – йому дуже сподобалося свято та професійний рівень танцюристів, які будуть працювати в парах з зірками. Про те, чого чекати від нового сезону шоу «Танці з зірками», дивіться у відео:

На запитання, чи має він досвід роботи суддею, Макс відповів:

Я судив 3 епізоди американських «Танців з зірками», і мені це дуже сподобалося. Проте я ніколи не судив весь сезон, і це буде просто фантастичний досвід для мене. Я буду спостерігати за парами, їхнім розвитком впродовж проєкту, і справедливо оцінювати їхню працю.

За якими ж критеріями Макс Чмерковський планує оцінювати наших танцюючих зірок? Він говорить, що для нього найголовніше – це музичність пари, танцювати потрібно в музику.

Чмерковский

Також він додає:

Танго повинне виглядати, як танго. Тобто, за елементами хореографії повинно бути видно, що це за танець.

У США залишилася сім’я Макса Чмерковського: дружина Пета Маргатройд та 4-річний син Шай. Чи привезе він своїх найрідніших до України, принаймні, на час зйомок «Танців з зірками»? Макс говорить:

Минулого місяця я 20 днів не бачив сина через гастролі, і це було жахливо. 3 місяці я точно не витримаю, тож періодично буду до них літати. Я взагалі дуже хочу показати дружині і сину рідну Одесу, але думаю, що зроблю це трохи пізніше, коли Шай підросте. Пета ж уже бувала в Україні.

Макс Чмерковський – чемпіон світу з латиноамериканських танців, переможець одного з сезонів американських «Танців з зірками». Усього він 17 разів брав участь у цьому шоу в США. Макс Чмерковський все своє життя пов’язав із танцем: він має 14 танцювальних студій у 8-ми штатах США, його дружина та брат – теж професійні танцівники, чемпіони світу та переможці американських «Танців з зірками». Танцюрист зізнається: в Україну він завжди радий повертатися, особливо тут працювати, оскільки говорить, що в нашій країні дійсно дуже багато талановитих людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макс Чмерковський – новий суддя «Танців з зірками»: 7 цікавих фактів про життя зірки

Прем’єра нового сезону «Танців з зірками» відбудеться вже 5 вересня о 21:00 на телеканалі 1+1. 

Продаж квитків на ефіри та генеральні репетиції вже стартував. Щоб придбати квиток, натискайте на зображення.

Танці квитки

Новини по темі