Лайма Вайкуле та MONATIK вперше заспівають дуетом, а Ніно Катамадзе розчулить виконанням української пісні: яким буде новий «Вечірній Квартал»

Новий Вечірній Квартал
Лайма Вайкуле та MONATIK вперше заспівають дуетом, а Ніно Катамадзе розчулить виконанням української пісні: яким буде новий «Вечірній Квартал»

4 вересня о 20:15 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра нового випуску проекту «Вечірній Квартал». Вперше за довгий час концерт відбувся разом із глядачами.

Поділитися:

Актори «Вечірнього Кварталу» Євген Кошовий та Юрій Ткач покажуть номер про контрабандистів, які нелегально хотіли пронести товар незвичним способом. Чи спрацює їх задуманий план – глядачі дізнаються вже у суботу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: NK знялася в яскравому ролику ЖВЛ в образі королеви вечірки

Запрошеним актором став Народний артист України Станіслав Боклан, який разом з Володимиром Мартинцем покаже номер, у якому син та батько поїхали відпочивати у санаторій до Моршина, проте такий відпочинок представнику молодшого покоління виявився не до смаку. Сімейне протистояння не залишить байдужим нікого.

Через перелом плеснової кістки Олену Кравець у цьому концерті замінили акторки «Жіночого Кварталу» – Ірина Сопонару та Тетяна Песик. Ексклюзивно у «Сніданку з 1+1» Сопонару зізналася, що їй дуже сподобалось працювати з хлопцями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макс Чмерковський розповів, як буде судити учасників «Танців з зірками» та чи привезе родину до України

Не дивлячись на травму, Олена Кравець вийшла на сцену на милицях, розповівши історію свого падіння, та взяла участь у номері разом з запрошеною зіркою Лаймою Вайкуле. Окрім того, Олена намагалась дізнатись, як латвійській виконавиці вдається тримати форму та мати гарний вигляд.

Справжнім ексклюзивом у «Вечірньому Кварталі» став дует Лайми Вайкуле та MONATIK з піснею «УВЛИУВТ на улице Пикадилли». Цій композиції майже рік, проте через пандемію співаки ніколи не виконували її разом. І нарешті це станеться завдяки «Вечірньому Кварталу».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катя Осадча у студії шоу «Твій день»: про форму після пологів та сімейні стосунки, а також про новий ефірний час «Світського життя»

Щодо музичних номерів, то на глядачів очікує музичний сюрприз від грузинської співачки Ніно Катамадзе – вона виконає українську пісню «Чорнобривці». Окрім того, нікого не залишить байдужим стендап-виступ ізраїльського коміка Іллі Аксельрода.

Також актори «Вечірнього Кварталу» підготували жартівливу пісню про прощання з пластиковими пакетами, переробивши популярний хіт Гайтани «Не йди».

Не пропустіть новий випуск «Вечірнього Кварталу» 4 вересня о 20:15 на 1+1.

Новини по темі