Весільна сукня майбутнього: Мережу сколихнуло захопливе відео з модного показу

Тренди весільних суконь
@moschino

Всесвітньо відома модель Джіджі Хадід приміряла найбільш несподіваний образ нареченої.

Поділитися:

Тиждень моди у Мілані триває. Вчора пройшов показ прет-а-порте сезону весна-лето 2019 відомого бренду Moschino. Особливо приголомшив глядачів фінальний вихід моделі Джіджі Хадід в образі нареченої. Образ Джіджі-нареченої став одним із найобговорюваніших у мережі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий тренд в схудненні: Дієта 16:8

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

«Вау, Джеремі Скотт, який прекрасний момент! Я дуже вдячна за те, що можу бути частиною твого креативного бачення. Я пишаюся тим, що стала частиною цього шоу. Я надихаюся твоєю безстрашністю і від своїм талантом. Коли мені здається, що ти більше не можеш бути ще більш креативним, ти робиш щось таке, що вражає мене. Я люблю тебе», - прокоментувала відео Джіджі, звернувшись до дизайнера будинку Moschino. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eagle Crow Collection (@eagle_crow_collection) on

Об'ємна весільна сукня довжиною трохи вище коліна була доповнена довгим шлейфом із конструкцією метеликів. Складалося враження, що метелики пурхають самі по собі. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bloyst (@bloystglobal) on

Підтримувала сестру за лаштунками модель Белла Хадід. Дівчина не могла стримати сліз й поділилась із підписниками на своїй сторінці в Інстаграм зворушливим постом. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???? (@bellahadid) on

Це було чарівно! Я так плакала - який чудовий момент! Я фанатка Джіджі і Джеремі Скотта - люблю вас. Я дякую всесвіту за кожен день і за можливість проживати ці хвилини разом із моєю сестрою, - пише Белла. 

Таким образом нареченої модельєр Джеремі Скотт ще раз виразив своє бачення постмодернізму. Аналізуючи весняну-літню колекцію нового року, помтна мода на золото, асиметрію, гру яскравими кольорами, брючні костюми й елементи вічної класики. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як обрати тональний крем за типом шкіри

Новини по темі