Як зав'язати шарф цієї осені: 7 стильних порад

Як зав'язати шарф цієї осені
@blaireadiebee

Оберіть свій варіант і створюйте оригінальні осінні луки!

Поділитися:

Шарф - це не лише теплий аксесуар осіннього гардеробу, а й стильна річ, яка гармонійно доповнить ваш образ. Аби щодня створювати різноманітні й ефектні луки, у шафі варто мати, як мінімум, десять шаликів або хустинок. Як правильно їх зав’язувати та з чим носити - читайте у нашій добірці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модні джинси осені 2018: 5 стильних варіантів

1. Французький вузол. Обмотайте шарф або хустинку навколо шиї. Зав’яжіть легкий невимушений вузол по центру або збоку.

@greenteanosugar

2. Шарф-накидка. Візьміть вузький по ширині шарф. Накиньте його на задню частину шиї. Такий аксесуар чудово пасує до светру із високим коміром.

@gilochka

3Шарф-плед. Візьміть великий за розміром шарф і накиньте його на руки або туго обв'яжіть навколо шиї. Такий спосіб носити накидку найбільше пасуватиме до пальто.

@blaireadiebee

4. Вільна петля. Накиньте шарф на шию та зав'яжіть у вигляді петлі. Нехай шарф легко висить у зоні шиї, а кінчики залиште розправленими.

@greenteanosugar

5. Масивний бант. Такий образ дихатиме гламуром, а ви почуватиметесь справжньою леді. Великий шарф із вузькими краями зав'яжіть навколо шиї у формі великого банту. Доповніть лук стильним капелюшком, і ви точно будете у тренді. 

@blaireadiebee

6. Замість капелюшка. Хустинку можна носити як на шиї, так і на голові. Зав'яжіть її кінці у легкий вузол у стилі Одрі Хебберн.

7. Шарф із хутра. Для світської події або вечірки завжди залишається актуальним образ із хутром. Переплетіть шалик із хутра навколо шиї, збризніть його улюбленими парфумами - і ви безсумнівно залишатиметесь у центрі уваги. 

@blaireadiebee

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренд сезону: Як носити анімалістичний принт