Космічні голоси та нереальна жіноча краса: Що дивитися на 1+1 цього тижня

Дізнавайтеся, що цікавого йтиме на 1+1 з 6 жовтня по 12 листопада

Поділитися:

Нагадуємо вам, що дивитися на улюбленему телеканалі цього тижня. Відпочивайте з нами - буде цікаво!

«Слуга народу. Від любові до імпічменту»,  понеділок о 21:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Слуга народу. Від любові до імпічменту став кращою прем'єрою осіннього телесезону

Олігархи задумали притягнути президента до імпічменту. Президент назначив Сурикова прем’єром і налаштований на кардинальні зміни. Однак той паралельно працює на Ройзмана, Маматова і Немчука. СБУ затримала Ройзмана, а Чуйко повернувся в Україну. Як діятиме чесний президент - дивіться у нових серіях улюбленого серіалу. 

«Модель XL»,  вівторок о 22:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перша українська учасниця на світовому конкурсі моделей plus size працює в поліції

Минулого випуску реаліті-шоу Модель XL учасниці підкорили суддів дефіле у купальниках. Для багатьох дівчат це стало несподіванкою, однак вони набралися сміливості і підкорили подіум. Так, догодити журі було не усім під силу. Чимало красунь не почули від суддів омріяне «так», однак перше дефіле зробило їх ще впевненішими у своїй красі та розкішності. Після закінчення дефіле журі обере 30 найкращих. Далі на дівчат чекає позування, яким вони повинні вразити суддів. Коли залишиться обмаль місць, кожна помилка може стати фатальною. Хто продовжить боротьбу за звання головної моделі XL – дізнайтесь у новому випуску Модель XL.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталя Холоденко вийшла на подіум Lviv Fashion Week

«Міняю жінку», середа о 22:00.

У новому сезоні програми Міняю жінку взяли участь 32 сім'ї. Для багатьох українських родин участь в проекті дає не тільки можливість по-новому поглянути на свої власні стосунки і сімейний уклад, але і відкрити для себе особливості менталітету і традиції інших національностей, зануритися в життя сімей з різних віддалених куточків планети. У новому випуску ви дізнаєтесь, чи прийме українська мама суворі казахські звичаї?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи впорається нова мама у Міняю жінку із 7 дітьми та 26 свиньми

«Світ навиворіт», четвер о 22:00.

Щочетверга Дмитро Комаров продовжує захоплюючу подорож у Японії в нових випусках екстремального тревел-шоу Світ навиворіт. У попередніх випусках Дмитро Комаров потрапив у зону відчуження і дізнався, як живеться японцям, які були змушені покинути свої домівки після страшної катастрофи на АЕС Фукусіма. Цього разу Дмитро КомаровДмитро Комаров потрапив у полон до фанатки вирушить на відпочинок у японське СПА, а опиниться у небезпечній зоні діючого вулкана. Чим обернеться пекельна подорож до вогняної землі? 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров показав, який вигляд має АЕС Фукусіма після аварії

«Ліга сміху», п'ятниця о 20:15.

Ліга сміху – найбільший гумористичний проект в Україні, у якому команди-учасниці змагаються за кубок чемпіонів з гумору. Жарти, акторські здібності і вміння колективів імпровізувати оцінює зіркове журі з семи осіб. Після двох півфіналів до фіналу проекту потраплять лише два найсильніших колективи, які й борються за перемогу. У півфіналі наші гумористи відірвалися на повну. Кожна команда вибрала собі тему сама. Оля Полякова та «Отдыхаем вместе» вибрали тему весілля, Олена Кравець та «Трио разные и ведущая» - комедії Гайдая, а Юрій Горбунов та «Вінницькі» з темою «Слуги народу». Крім того, команди змагалися у пісенному та танцювальному конкурсах. Після першого півфіналу стало відоме ім'я першого фіналіста -це команда «Отдыхаем вместе». Не пропусіть другий півфінал вже цієї п'ятниці на 1+1 і дізнайтеся, хто стане другим фіналістом. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров потрапив у полон до фанатки

«Ігри приколів», п'ятниця о 22:20.

Студія «Квартал 95» та Drive Production представили нове гумористично-розважальне шоу Ігри приколівВедучий нового проекту Кварталу 95 розповів, скільки заробляє, в якому 11 акторів, зірок Ліги сміху, грають веселі скетчі на побутові, культурні, соціальні, політичні теми, зрозумілі та близькі мільйонам українців. У попередньому випуску гумористи шоу підготували для глядачів чимало веселих мініатюр та смішних жартів. Цієї п'ятниці жінка виставила на аукціон власного чоловіка, фанатки напали на свого улюбленого співака Олега Вінника, та два чоловіки прийшли з сокирою та автоматом до директора фірми, яка займається нелегальним працевлаштуванням українців за кордоном. Не пропустіть ще більше свіжих жартів у новому випуску гумористичного шоу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Іграх приколів покажуть, як Олег Винник переховується від своїх фанаток

«Вечірній квартал», субота о 21:15.

Вечірній Квартал – проект студії Кварталу 95 у форматі інтелектуального гумору. Нові жарти Кварталу 95 щоразу вражають своєю креативністю. Політика, економіка країни, міліція, прикордонні служби і звичайні пересічні люди, ніхто і ніщо не лишається без уваги відомих гумористів. У всьому вони вміють знайти цікаві моменти і втілити їх у свої жарти. Кожна хвилина з ними дарує море позитиву, незабутніх вражень і подовжує наше життя. Насолоджуйтеся сміхотерапією, яку дарує вам новий випуск Вечірнього Кварталу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актори «Вечірнього Кварталу» розповіли, як на їхні пародії реагують зірки

«Голос. Діти», неділя о 21:00.

Настав час нової ери дитячого голосу! У прем'єрному випуску шоу маленькі співаки вражали наших суддів до глибини душі. До команд зіркових тренерів потрапили лише найкращі. Після першого випуску шоу судді Наталія Могилевська, гурт Время и стекло та MONATIK запросили у свої команди по три вокалісти. Данелія Тулешова з Алмати, 12-річна Вероніка Коваленко та харизматичний дует «Налиснички» виступатимуть під керівництвом MONATIKа. Софія Лозіна з Києва, юний співак Олександр Гук з Івано-Франківської області та майбутня ведуча Марія ТрахтенбергДмитро Комаров здійснив мрію учасниці Голосу. Діти обрали собі у тренери гурт Время и стекло. Наталія Могилевська опікуватиметься дівчинкою із Вінниці Данікою Салюк, 13-річною співачкою Валерією Фурман та юним талантом Ернестом Гогією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голос. Діти 1 випуск онлайн – сліпі прослуховування 5.11.2017