Наймодніші стрижки осені 2018

Модні стрижки на осінь 2018
@lydiaemillen

Стильні ідеї для оновлення образу, на які потрібно звернути увагу.

Поділитися:

Восени кожній модниці кортить мати стильний й витончений вигляд. Саме модна зачіска підкреслить лінії вашого обличчя та освіжить. Цього сезону у тренді природність, тому від радикальних змін доведеться відмовитись. Ми підготували для вас добірку із 5-ти модних стрижок для різної довжини волосся, які будуть актуальними цієї осені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 модних зачісок для короткого волосся

ФРАНЦУЗЬКИЙ ЧУБЧИК

Французький чубчик більше пасуватиме красуням з густим волоссям. Однією з найголовніших переваг французького чубчика є те, що він пасує до будь-якої зачіски - хвоста, пучка, плетіння тощо.

@dakotahq

ПИШНИЙ БОБ 

Подовжений чи короткий - боб сміливо можна назвати найстильнішою стрижкою 2018-го. Ця зачіска омолоджує та додає свіжості. Подовжений боб підходить жінкам із будь-якою формою обличчя, пом’якшуючи його риси та утворюючи витончений овал. Ідеальним пофарбуванням для такої стрижки вважають балаяж та омбре. Цієї осені робіть волосся якомога природнішим. Створюйте пишне вкладання за допомогою пудри для волосся або спреїв для фіксації. 

@nina

ГЛАДЕНЬКЕ КАРЕ 

Така стрижка вимагає ідеально прямого волосся і розділу рівно посередині або збоку. Досягнути ефекту гладенького волосся можна не лише, одягнувши перуку, а й в домашніх умовах. Для цього:

- висушіть волосся за допомогою фена і круглого гребінця;

- використайте захисний розгладжуючий спрей;

- нанесіть сироватку, що надає сяйво.

@selenagomez

@kimkardashian

РІВНОМІРНА ДОВЖИНА 

Цієї осені актуальні стрижки із рівномірною довжиною волосся. Найкращими вкладаннями для такого варіанту зачіски будуть легкі хвилі або ідеально пряме волосся. Створюючи образи у стилі casual, можете зав'язати волосся у стильний пучок або маленький хвіст. 

@g.bar.kiev

ПІКСІ 

Ця стрижка не здає своїх позицій вже декілька сезонів поспіль. Смілива, ефектна та невимушена - саме такий вигляд має красуня зі стрижкою піксі. Якщо ви готові до змін або ж обожнюєте короткі стрижки, цей варіант саме для вас.

@katyperry

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зупинити випадіння волосся