7 модних зачісок для короткого волосся

Зачіски для короткого волосся
gettyimages.com

Стильні ідеї, що надихають!

Поділитися:

Інколи замість розпущеного волосся кортить зробити оригінальну зачіску, яка приковуватиме погляди. Модні тренди зачісок 2019-го надихнули нас на особливу добірку. Ми відібрали 7 чарівних зачісок для короткого волосся, що безсумнівно залишать вас у центрі уваги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно проводити детокс шкіри

ЛЕГКІ ХВИЛІ 

Таку зачіску можна зробити за допомогою вирівнювача. Накрутіть максимально природні та навіть трішки недбалі завитки та злегка збризніть волосся спреєм. Легкі хвилі підкреслять лінії обличчя, а романтичні завитки волосся біля щік зроблять акцент на ваших очах.

@g.bar.kiev

АФРО-КУЧЕРІ 

Зачіска у стилі 90-х у вигляді неймовірних кучерів-афро точно залишатиме вас у центрі уваги. Ідеальні кучері, розділені один від одного, підкреслять колір і текстуру вашого волосся, додадуть йому об’єму та краси.

@g.bar.kiev

ПОДОВЖЕНА ФРАНЦУЗЬКА ЧІЛКА 

Така зачіска більше пасуватиме красуням з густим волоссям. Однією з найголовніших переваг французької чілки є те, що вона пасує до будь-якої зачіски - хвоста, пучка, плетіння тощо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 масок, які можна зробити з продуктів в холодильнику

@halleberry

ЛЕГКА НЕДБАЛІСТЬ 

Стриманість, легкість та максимальна природність - ці слова варто пам'ятати красуня із дуже коротким волоссям. Вкладайте волосся максимально просто - висушіть феном, додайте трішки живильної олії на кінчики і збризніть лаком. Вуаля!

@g.bar.kiev

ІДЕАЛЬНО ПРЯМЕ ВОЛОССЯ

Така зачіска найбільше личитиме володаркам стрижок каре або боб. Найкраще ефект ідеально прямого волосся закріпляється за допомогою салонної процедури на основі кератину. Однак такого ефекту можна досягнути й не виходячи з дому. Для цього:

- висушіть волосся за допомогою фена і круглого гребінця;

- використайте захисний розгладжуючий спрей;

- нанесіть сироватку, що надає сяйво;

- робіть таку зачіску лише для особливих подій і одразу з дому вирушайте на захід, адже вологість повітря на вулиці може знищити ефект ідеально рівного волосся.

@kimkardashian

НИЖНІЙ ПУЧОК 

Така зачіска більше пасуватиме жінкам із маленьким обличчям та невисоким чолом. Зафіксуйте волосся резинкою або шпилькою. Можете витягнути декілька пасм біля щік і злегка накрутити їх. Такий трюк додасть образу романтичності й легкості. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зупинити випадіння волосся

@blaireadiebee

ПЛЕТІННЯ

Плетіння залишається популярним восени 2018-го. Таку зачіску можна зробити як вдома, так і у салоні. Заплетіть легку косу або горизонтальний колосок - і ви матимете неперевершений вигляд! Також актуально робити плетіння, зібравши усе волосся.

@g.bar.kiev

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Все, що треба знати про олії для обличчя

Новини по темі