Як зупинити випадіння волосся

Як зупинити випадіння волосся
@tanya.gubenko

Дієві способи, що допоможуть мати красиве й доглянуте волосся.

Поділитися:

Кожна жінка мріє про здорове й розкішне волосся. На стан нашого волосся впливає чимало факторів - довкілля, погода, нервовий стан, харчування тощо. Важливо пам'ятати, що випадіння волосся - це нормальний стан. Експерти стверджують, що протягом доби жінка зі здоровим волоссям втрачає від 50 до 100 волосин, і це не називають проблемою. Однак якщо їх кількість починає зростати - варто взяти це до уваги. Як правильно доглядати за волоссям, аби зупинити випадіння - читайте далі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 модних зачісок для довгого волосся

УНИКАТИ СТРЕСІВ 

Через конфлікти на роботі або негаразди у родині може початися випадіння волосся. У такий момент важливо зрозуміти, що вам потрібен відпочинок й доза вітамінів. Проконсультуйтесь із трихологом, щоб отримати необхідні ліки. Аби зрозуміти, чи є у вас проблеми з випадінням волосся, пропустіть волосся між пальцями і порахуйте втрачені волосини. Їх повинно бути не більше п'яти. 

@zachallia

ПРАВИЛЬНО ХАРЧУВАТИСЯ 

Hair-експерти зауважують, що навіть найпрофесійніший догляд за волоссям не забезпечить такого ефекту, як правильне харчування. Корисні речовини, які входять до складу продуктів при регулярному споживанні допомагають впоратися з різними проблемами стану волосся і шкіри голови. Які ж продукти варто додати у свій раціон харчування? М'ясо та риба містять багато білку, який насичує волосся блиском та еластичністю. Жири, які містяться у різних видах олії, позитивно впливають на стан шкіри голови та забезпечують живлення волосся. А вуглеводи є справжнім джерелом енергії для нашого волосся. Тому важливо дотримуватися збалансованого харчування, насиченого усіма компонентами - білками, жирами, вуглеводами - для здоров'я та краси нашого волосся.  

ПІКЛУВАТИСЬ ПРО СВОЄ ЖІНОЧЕ ЗДОРОВ'Я 

На втрату волосся може впливати й гормональний стан жінки. Тому при виникненні перших симптомів важливо вчасно почати лікування. Головними симптомами такої проблеми є слабкість та ламкість, а також інтенсивне випадіння волосся біля скронь та маківці. 

ЗАБЕЗПЕЧИТИ ПРАВИЛЬНИЙ ДОГЛЯД ЗА ВОЛОССЯМ 

Проблема випадіння волосся також може бути пов'язаною з неправильним доглядом - пересушенням феном, великою кількістю вкладань прасочкою, неправильно підібраною косметикою. Аби забути про проблему, оберіть свою ідеальну шампунь, кондиціонер та маску. Користуйтесь термозахисними засобами та оліями для живлення кінчиків волосся. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наймодніший колір волосся осені 2018

Новини по темі