Найромантичніші ідеї манікюру до Дня закоханих

Манікюр на День святого Валентина (ФОТО)
Unsplash

Добірка ніжних та модних дизайнів у фото.

Поділитися:

Незабаром свято кохання, побачень і трепетних зізнань — День святого Валентина. Якщо ви вже маєте плани на 14 лютого та обрали вбрання, саме час замислитися про деталі. Одна з них — святковий манікюр.

Дизайн нігтів до Дня всіх закоханих може бути кокетливим, романтичним, ніжним, кумедним і навіть зухвалим. Найцікавіші варіанти манікюру на День Валентина 2019 — у нашій добірці.

Червоний манікюр

Колір вогню, пристрасті та кохання — чудовий вибір до Дня закоханих. Окрім однотонного покриття — з глянцевим або матовим фінішем — радимо спробувати й більш оригінальні ідеї.

@curly.space

Ніжний рожевий манікюр

Якщо вам не подобаються надто барвисті акценти або ви вже обрали яскраву сукню і намагаєтеся зберегти баланс, зупиніться на нейтральному варіанті.

Ступінь насиченості кольору може бути різною — від кокетливого рожевого до нюдового, який майже повністю відтворює натуральний відтінок нігтьової пластини. До речі, в останньому випадку грайливості додадуть мінімалістичні малюнки або декор.

@dominikabrojewska

@fingerbangportland

@nailattitude

Також стримано, але дуже елегантно виглядає рожевий манікюр на 14 лютого із перлинною втиркою та у техніці омбре.

@anna.nails.berlin

@atamanchuk_nails

Манікюр зі слайдерами

Наймодніший манікюр 2019 — з наклейками, які називаються слайдери. Вони можуть бути у вигляді щільного малюнку, перекривати усю поверхню нігтя або мати прозору основу. До Дня святого Валентина відшукайте щось тематичне.

@laque_stikers

@another.nails

@wonder.woman.studio

Квітковий манікюр

Дизайн нігтів з квітами завжди актуальний. Особливо напередодні весни. У День закоханих варто звернути увагу на пастельні кольори.

@anna.nails.berlin

@alittlegreenpolishbottle

@thenailartbabe