Модні принти 2019: Топ-6 головних малюнків

Наймодніші принти 2019
@zinafashionvibe

Горох, деграде та інші принти, які прикрашатимуть наш одяг у новому році.

Поділитися:

Мода 2019 року вражає неймовірною кількістю речей з принтами. Крім добре знайомого «горохового» і «хижого», в тренді будуть хитромудрі візерунки, які ми звикли бачити на хустках, а також плавні колірні переходи в дусі деграде. Детальніше про ці та інші модні принти — в нашому матеріалі.

Горох

Великий, дрібний, кольоровий — модний одяг 2019 року представлений різноманітними принтами «в цяточку». Експерименти вітаються, але першість як і раніше за класичними чорно-білими.

Кількість гороху в вашому вбранні може бути дозованою і прикрашати окремі деталі, або ж утворювати актуальний total-look. Не бійтеся поєднувати різні «горохові» принти в одному аутфіті. Модні тенденції нового року такий підхід лише підтримують.

@velvet_sugar

@lisamarieprang

Хижі мотиви

Незмінний тренд ось уже кілька сезонів поспіль — принти, що імітують шкуру змій, крокодилів, тигрів та іншої хижої живності. У сезоні весна-літо суперечливий леопард поступиться місцем малюнкам під шкіру рептилій. Крім натуральної гами, варто придивитися до несподіваних «зміїних» принтів неонових кольорів.

@zinafashionvibe

@musierparis

Квіти

Жіночні та романтичні сукні, немов вкриті квітами, також відносяться до головних модних тенденцій 2019. Зворушливі ромашки, елегантні троянди і наївні лютики зустрічаються в колекціях майже всіх іменитих дизайнерів. Якщо не хочете виглядати надто «ляльково», надягайте замість сукні брючний костюм.

Крім візерунків, віддрукованих на полотні, радимо звернути увагу на одяг з вишивкою у вигляді об'ємних квітів. Особливо хвилююче вони виглядають на темному шифоні.

@shopsteviehender

@velvet_sugar

Деграде

Тренд із фарбуванням волосся в техніці омбре пройшов повз вас? Тоді спробуйте пограти з градієнтом в одязі. Тканини з плавними переходами з одного кольору в інший посилено набирають популярність. Причому використовувати можна не тільки схожі відтінки, але й доволі контрастні.

@gittabanko

@albertaferretti

Хустинкові візерунки

Малюнки, якими зазвичай прикрашають хусточки і шалі, в 2019-му році «переїдуть» на найтрендовіші речі. Придивіться до принтів з турецькими «огірками», ланцюгами і геометричними лініями. Найчастіше хусткові мотиви були помічені на подіумі на блузах і піджаках. Більш оригінальне рішення — топи, комбінезони та верхній одяг.

@chloe

@zinafashionvibe

Комбіновані принти

У новому році дизайнери пропонують не просто додавати до свого гардеробу принти, а й одягати їх всі відразу. Квіти, горох, клітинка цілком можуть змішуватися в межах одного вбрання. Ліміту майже немає: на тижнях моди представлені колекції, в яких сукні складаються майже з 10 різних малюнків! 

Якщо ж не прагнете потрапити до хронік стрітстайлерів, можна почати з двох принтів в одному вбранні. Найбільш безпечні — смужка + клітинка і горох + квіти.

@aliceandolivia

@lisamarieprang

Новини по темі