7 найкрасивіших червоних суконь до Дня Святого Валентина

Найкрасивіші червоні сукні. Кращі сукні на День святого Валентина
gettyimages.com

Добірка романтичних вбрань.

Поділитися:

Червоний колір - символ Дня Святого Валентина. Він говорить про пристрасть, кохання й вибух емоцій, що поєднують двох закоханих. Аби ви мали неперевершений вигляд на свято, пропонуємо придивитися до стильних червоних суконь. Таке вбрання безсумнівно не залишить вашу половинку байдужою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наймодніші сукні весни 2019

ПІР’Я

Одяг, прикрашений пір’ям, - новий передвесняний тренд 2019-го року. Обираючи червону сукню до Дня усіх закоханих, придивіться до моделей футляр або міні з таким декоруванням. У цьому спокусливому наряді ви почуватиметесь легкою й невимушеною.  

КЛАСИЧНА ЧЕРВОНА 

Прихильницям класичного стилю не варто відмовлятися від своїх вподобань - лаконічної сукні-міді з довгим рукавом, маленької червоної сукні або жіночної моделі з асиметричним низом. Дивіться галерею образів, яка наблизить відчуття свята. 

ОГОЛЕНІ ПЛЕЧІ

Червона сукня з оголеними плечима - витончена й грайлива водночас. Найактуальнішою для неї є довжина максі. Доповніть образ елегантним намистом й улюбленими туфлями на підборах - і вуаля - ваш романтичний вечірній лук готовий!

ШОВК

Шовкова червона сукня у білизняному стилі настільки самодостатня й сексуальна, що остаточно вразить вашого обранця. Чудовим доповненням такому вбранню стане шуба у стилі Керрі Бредшоу або класичне пальто. Прикрасьте лук клатчем і вирушайте на омріяну вечерю. 

МОДНА АЛЬТЕРНАТИВА

А ось красуням, які втомилися від банальностей і надають перевагу модним експериментам, ми підготували добірку із п’яти альтернатив червоній сукні на День Святого Валентина. Червоні спідниці, блузи, тренчі, шуби - комбінуйте свій «закоханий» лук, що змусить його серце битися частіше.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що подарувати коханому на День Святого Валентина

Фото: gettyimages.com

Новини по темі