«Буде дуже містичне закінчення, глядач буде приємно вражений», – акторка Ольга Атанасова розповіла, чого чекати від фіналу серіалу «Дім Бобринських»

Акторка Ольга Атанасова заінтригувала містичним фіналом серіалу «Дім Бобринських».

Поділитися:

Вже завтра, 23 лютого, о 23:30 відбудеться фінал сімейного комедійного серіалу «Дім Бобринських» на 1+1. Про свої враження від роботи над серіалом, а також про те, чого чекати від його заключних епізодів, у студії шоу «Твій день» розповіла акторка Ольга Атанасова, яка грала в «Домі Бобринських» Мілу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Акторка серіалу «Різниця у віці» Ольга Атанасова розповіла про свою героїню, стосунки з донькою та колишнім чоловіком

Про роботу над серіалом Ольга Атанасова розказує:

«Мене зацікавила сама історія: дуже феєрична, фантазійна».

Акторка згадує: спочатку пройшла самопроби, щоб отримати роль у серіалі, потім пройшла повноцінні проби. Чому обрали саме її серед інших акторок на роль Міли, Атанасова припускає:

«Я не була така дуже м’яка, мила, я була більш вольова. Це зацікавило, і на наступні проби я відчувала, що мене затвердять».

Дім Бобринських

Ольга каже, що дуже рада була взяти участь у зйомках такого цікавого серіалу. А для того, щоб отримати цю роль, їй довелося опанувати нові для себе танці: мазурку та вальс. Атанасова розповідає, що взагалі дуже любить танцювати, і навіть каже, що була би не проти у майбутньому взяти участь у «Танцях з зірками».

Чим же глядачів здивує фінал серіалу «Дім Бобринських»? Про це Ольга Атанасова говорить:

«Буде дуже містичне закінчення, глядач буде приємно вражений».

А чи буде продовження серіалу? Акторка зізнається, що достеменно це їй не відомо, але вона би дуже цього хотіла. У неї є навіть ідея для сюжету другого сезону «Дому Бобринських»:

«Було би класно, якби Міла потрапила у минуле», – з посмішкою сказала Ольга Атанасова.

Нагадаємо, серіал "Дім Бобринських" розповідає про життя родини, яке змінилося в одну мить, коли під час проведення спіритичного сеансу Олександр Бобринський випадково переносить з позаминулого віку свого прапрапрадіда графа Андрія Бобринського просто з його весілля. Головні ролі в серіалі виконали Артур Логай, Володимир Глотов, Ольга Атанасова, Віталій Салій, Лі Берлінська, Станіслав Боклан, Олексій Вертинський, Вероніка Лук'яненко та інші.

Дивіться фінальні серії «Дому Бобринських» вже завтра о 23:30 на 1+1.