Актор серіалу «Дім Бобринських» Артур Логай розповів, як син відреагував на екстравагантний образ графа

 Артур Логай про реакцію сина на екстравагантний образ у серіалі Дім Бобринських

Сьогодні о 21:50 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра нового комедійного серіалу «Дім Боб-ринських» від Студії «Квартал 95».

Поділитися:

Напередодні прем’єри актор, переможець «Танців з зірками-5» Артур Логай завітав до студії «Сніданку з 1+1», де розповів, чим дивуватиме серіал.

«Серіал «Дім Бобринських» особисто для мене про родинні цінності, дружбу, любов. Глядачі побачать, як граф Андрій Бобринських опиняється у нових для себе реаліях – переноситься у часі на 150 років вперед та живе у родині своїх нащадків. Йому не зрозуміло, чому вони стали саме таким. Він задається питанням: «Може я сам робив щось не так». У наших персонажах кожен глядач зможе впізнати себе, подивитися на проблеми, з якими стикається, під іншим кутом зору», — розповів Артур.

За лаштунками актор пригадав, як одного разу на знімальний майданчик завітав його син Лев із дружиною:

«Я пам’ятаю, як ми на вулиці знімали одну з останніх серій «Дому Бобринських» і я побачив, що до майданчика приїхала машина, схожа на нашу. Це моя дружина Женя із Левом зробили зранку піцу та вирішили мене пригостити. У дружини із сином є традиція – щонеділі вони разом готують щось смачненьке. Так от я підходжу до машини, відкриваю двері і син дивиться на мене великими очима і відхиляється. Я кажу: «Це ж я», на що Лев запитує: «Хто?». Він просто мене не впізнав із вусами, в одязі із минулого століття. Потім доторкнувся до моїх вус і запитав, що це. Я відповів: «Вуса». Син прикладає палець собі над губою і каже: «У мене немає «вуса»».

Логай

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖАртур Логай розповів, що для зйомок у серіалі «Дім Бобринських» навчився фехтуванню та їздити верхи

Нагадаємо, серіал розповість про життя родини, яке змінилося в одну мить, коли під час проведення спіритичного сеансу Олександр Бобринський випадково переносить з позаминулого віку свого прапрапрадіда графа Андрія Бобринського просто з його весілля. Граф опиняється у своєму ж маєтку, але через 150 років. Там мешкають його нащадки, але їм належать лише колишні апартаменти прислуги. Родина Бобринських намагається довести право власності на весь 4-х поверховий маєток і сподівається, що граф допоможе їм у цьому. Так, дворянин тепер живе у звичайній сучасній сім'ї, стосунки у якій через побутові проблеми не можна назвати ідеальними. З одного боку, своєю присутністю граф створює додаткові труднощі своїм родичам, але в той же час допомагає вирішити багато їхніх проблем, ризикуючи залишити свого власного нащадка, який має от-от народитись, без батька. Стаючи на захист сімейних цінностей, граф занурює праправнуків у вир пригод, не замислюючись, що саме його вчинки можуть стати причиною проблем родини на декілька поколінь вперед.

Логай

Головні ролі в серіалі зіграють Артур Логай, Володимир Глотов, Ольга Атанасова, Віталій Салій, Лі Берлінська, Станіслав Боклан, Олексій Вертинський, Вероніка Лук'яненко та інші.

Над виробництвом нового серіалу на замовлення 1+1 працює Студія «Квартал 95».

Генеральний продюсер від телеканалу 1+1 - Кривицький Максим, продюсери - Єремєєва Олена, Борис Шефір, Сергій Демидов, Валерія Ткачук, Дарина Жукова.

Креативний продюсер та автор сценарію – Олександр Щур.