Алан Бадоєв та “1+1 Україна” оголосили кінотеатральну прем’єру проєкту “Довга Доба”

Довга доба
Алан Бадоєв та 1+1 Україна оголосили кінотеатральну прем’єру проєкту Довга Доба

Національна прем’єра матиме благодійну мету.

Поділитися:

Режисер та продюсер Алан Бадоєв спільно з “1+1 Україна” презентував другий офіційний трейлер найочікуванішого документального проєкту “Довга Доба”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, хто з українських зірок працював над музичним оформленням документального проєкту “Довга доба” Алана Бадоєва та телеканала “1+1 Україна”

Також команда розповіла, коли відбудеться національна кінотеатральна прем’єра проєкту. Доторкнутись до особистих щоденників українців та побачити історії героїв стрічки очима Алана Бадоєва можна буде у лютому 2024 року у кінотеатрах країни. Старт прокату присвячений другій річниці повномасштабного вторгнення - другій річниці “довгої доби”, яку переживає ціла нація.

Довга Доба 1+1

“Саме у лютому для кожного з нас буде можливість нагадати собі про те, якими згуртованими ми вміємо бути. У кінотеатрах нашої країни ми будемо разом плакати, усміхатися, відчувати лють і водночас гордість за наших неймовірних людей, за спільний супротив ворогу, за нашу боротьбу, за свободу”, - розповів Алан Бадоєв.

Кінотеатральна прем’єра відбудеться ексклюзивно у мережі кінотеатрів Multiplex за підтримки monobank. Покази проєкту будуть благодійними, виручені кошти від продажу квитків спрямують на допомогу тяжко пораненим військовим.

Довга Доба 1+1

«Мрія нашої великої команди стала дійсністю. «Довга Доба» — це більш ніж кіно. Прем’єра стрічки також матиме благодійну мету — збір коштів на лікування наших воїнів. 100% вартості кожного квитка підуть на персоналізовану допомогу тяжко пораненим військовим. Кожен глядач, який придбає квиток на прем’єру стрічки, зробить свій внесок у спільну мету! Тож вже незабаром зустрінемось у кінотеатрах», - наголосив режисер та продюсер Алан Бадоєв.

Точна дата прем’єри та імена захисників, яким буде спрямована допомога, будуть оголошені згодом.

Нагадаємо, документальний проєкт “Довга Доба” створений з 200 годин відео, знятого українцями на свої гаджети. Це унікальне свідчення трагічних подій і злочинів росії очима героїв і документ, написаний голосами українців. У сюжет фільму увійшли як історії людей, яким вдалося вижити під час військових дій, так і українці, які загинули від окупації.

Слідкуйте за новинами проєкту на сайті.

та у соціальних мережах:

https://www.instagram.com/1plus1_ua/

https://www.facebook.com/1plus1.ua

https://www.instagram.com/dovha.doba/

Новини по темі