Переможниця «Голосу країни» записала саундтрек до серіалу «Дві матері» на 1+1

Прем’єра стрічки відбудеться у жовтні на телеканалі 1+1.

Поділитися:

Вже у жовтні на телеканалі 1+1 відбудеться прем'єра нового україномовного серіалу «Дві матері».

Саундтреком стрічки став легендарний трек «Очі на піску» авторства Юрія Рибчинського та Ігоря Поклада в музичній обробці Руслана Квінти. Виконала головну пісню серіалу переможниця вокального проекту «Голос країни» Олена Луценко.

Як розповіла співачка, робота над музичним обрамленням стрічки стала для неї дуже хвилюючою, адже пісня «Очі на піску», раніше написана спеціально для геніальної співачки Тамари Гвардцетелі, є однією з її улюблених українських композицій, і сьогодні Альоні випала можливість також виконати цей трек:

«Для мене була велика честь виконати саундтрек до такого серіалу. У ньому підіймається дуже актуальна на сьогоднішній день тема сурогатного материнства. Я не роздумуючи погодилась стати частинкою цієї захоплюючої стрічки. І з перших нот, заспіваних мною, відчула весь трепет та переживання героїв, яких зіграли такі круті українські актори, як Ольга Сумська, Ірма Вітовська та інші. Цей серіал дозволить поринути та перейнятись історією на повну. Я з нетерпінням чекаю прем'єру», - розповіла Олена.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актор Михайло Пшеничний розповів, як ставиться до зради у стосунках

Нагадаємо, у стрічці «Дві матері» зіграють зірки українського кінематографу Ольга Сумська, Ірма Вітовська, Зоряна Марченко, Ольга Атанасова, Віталіна Біблів, Микола Боклан, Михайло Пшеничний та Кирило Дицевич.

Виробництвом стрічки займається «1+1 Продакшн», продюсери – Дарина Жукова, Олена Єремєєва та Вікторія Баранова. Головний режисер та креативний продюсер – Євген Баранов, оператор-постановник- Віталій Запорожченко.