Герой-рятівник: Остап Ступка розповів про свою роль вченого у серіалі «Джек & Лондон»

Остап Ступка розповів про свою роль у серіалі Джек & Лондон та про особисте життя
Вікторія Квітка

Актор Остап Ступка розповів про свою роль у новому детективному комедійному серіалі «Джек & Лондон».

Поділитися:

Вже 15 листопада о 20:45 на 1+1 відбудеться прем’єра серіалу «Джек & Лондон». У цьому комедійному детективі покажуть історію молодого успішного адвоката Влада, якому довелося відмовитись від перспективної кар’єри у лондонському суді і повернутися у своє рідне провінційне містечко Зоря. На Влада чекає робота у місцевому відділку поліції, а єдиними його союзниками стають пес Джек, який, як виявилося, вміє розмовляти, і колишня дівчина Даша, яку зіграла Дар’я Петрожицька. Тато Даші – винахідник Віктор, якого і зіграв Остап Ступка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хіти Сергія Бабкіна стануть саундтреками серіалу «Джек & Лондон» на 1+1

Про свого персонажа в серіалі «Джек & Лондон», дещо дивакуватого вченого Віктора, Остап Ступка розповів в інтерв’ю тижневику «Телескоп»:

«Він людина добра, але трішки десь у своєму світі, світі науки».

За сюжетом від Віктора пішла дружина, тож він страждає, але намагається цього не показувати. Незважаючи на те, що цей персонаж не головний, він цікаво задіяний в сюжеті серіалу.

Остап СтупкаФОТО: пресслужба 1+1

Ступка розповідає – в одному епізоді його Віктор кинеться стрімголов у річку, щоб врятувати людину, яка раніше завдала йому душевного болю.  Остап Ступка зауважує:

«Думаю, мій персонаж може претендувати на роль героя-рятівника».

Саме цей епізод з порятунком людини у річці і був у Остапа Ступки на пробах. І відразу після 1-ї проби актора затвердили на цю роль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За лаштунками комедійного детективу «Джек & Лондон»: «Телесніданок» показав, як знімали серіал

Актор розказує – образ Віктора він вибудовував інтуїтивно, за власними відчуттями. І для будь-якого актора дуже цінно вміти грати персонажів, які зовсім на нього не схожі у реальному житті.

Партнерка Остапа Ступки по серіалу «Джек & Лондон» – акторка Дар’я Петрожицька, яка за сюжетом є його донькою. Ступка розповідає – чудово з нею спрацювався на майданчику, як і з усіма іншими акторами, режисером, знімальною групою.

Ступка ПетрожицкаяФОТО: пресслужба 1+1

А ще Остап зізнається – дуже любить працювати з Олександром Ітигіловим, який є режисером «Джек & Лондон». Про нього актор розповідає:

«Він людина з гумором, з таким досить своєрідним, але цікавим. І ми розуміємо одне одного. Творчий процес передбачає не тільки сухе виконання того, що написано, але і привнесення творчих ідей з боку акторів та режисера».

З приводу того, чи подобається йому працювати з молодим поколінням акторів, Остап Ступка зазначає, що з ними цікаво працювати, оскільки молоді актори здебільшого дуже віддані своїй справі, максималісти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Домашні улюбленці зірок 1+1: розглядаємо кумедні та зворушливі фото

Один з головних героїв серіалу «Джек & Лондон» – бульмастиф Джек. Ступка розповідає – багато спільних сцен у них не було, але вони встигли добре поладнати. Свого собаки у Ступки немає, але є домашній улюбленець – кіт, канадський сфінкс Сальвадор. Остап зі сміхом зізнається, що Сальвадор «говорить» в режимі нон-стоп.

Розповів Остап Ступка і про особисте життя, зокрема про свою третю дружину Дарину. Хоча Дарина закінчила у свій час театральний виш, наразі вона не займається акторським ремеслом. Раніше Остап зізнавався, що не дуже хоче, щоб дружина стала актрисою. Зараз каже – його позиція з цього питання особливо не змінилася, але він нічого не забороняє дружині. І додає:

«Я буду тільки «за», якщо вона знайде себе в кінематографі. Просто наразі у неї період  паузи в кар’єрі, і це нормально».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відомий музикант Серій Бабкін озвучить пса – бульмастифа Джека у серіалі 1+1 «Джек & Лондон»

Актор каже – йому цікаво проводити вільний час з Дариною, у них багато спільних тем для розмов: кіно, література, новини, вистави, виставки. Остап Ступка резюмує:

«Ми мистецько-творча сім’я, тому нам є про що поговорити».

Остап Ступка женаФОТО: Facebook Остап Ступка

Незважаючи на те, що Остап Ступка одружений вже втричі, він не зміг назвати універсальний рецепт сімейного щастя. Актор каже:

«Тут не можна щось радити чи говорити, що є от рецепт збереження стосунків – його нема. В кожного свій рецепт, своє ставлення до цього».

Дивіться серіал «Джек & Лондон» з 15 листопада о 20:45 на каналі 1+1. За добу до всеукраїнської телевізійної прем’єри на 1+1 буде ексклюзивний допрем’єрний показ на MEGOGO. Допрем'єрний показ також буде здійснений на VOD-платформі 1+1 Video та партнерському проекті 1+1 медіа – Київстар ТБ. Дивіться, як проходили зйомки першої серії серіалу: