Пес, що розмовляє людською мовою – прем’єра серіалу «Джек & Лондон» на 1+1

Вже сьогодні о 20:45 дивіться прем’єру комедійного детективного серіалу «Джек & Лондон» на 1+1.

Поділитися:

15 листопада о 20:45 дивіться прем’єру на 1+1 – комедійний детективний серіал «Джек & Лондон». Детальніше про нього розповіли у «Телесніданку».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За лаштунками комедійного детективу «Джек & Лондон»: «Телесніданок» показав, як знімали серіал

«Джек & Лондон» – це історія про успішного адвоката Влада, який за збігом життєвих обставин замість продовжити розвивати свою кар’єру вимушений повернутися до рідного містечка і зайняти місце брата у місцевому відділку поліції. Він буде шукати винних у ому, що його брата несправедливо посадили до в’язниці, та паралельно боротися з екологічною катастрофою, яка насувається на місто. А допомагати в цьому йому буде вірний напарник – собака Джек, який, як виявилося, вміє ще й розмовляти.

Джек і Лондон

Джек не лише розмовляє людською мовою, а й постійно дає новому господарю поради і коментує його вчинки. У «Телесніданку» розповідають:

«Кастинг собак на головну роль Джека тривав понад рік, в результаті якого затвердили бульмастифа Моргана. Для нього це – дебютна роль у кіно».

На вигляд Морган дуже грізний, але в житті, як кіт – спокійний і дещо навіть лінивий. Дивіться подробиці залаштунків комедійного детективу «Джек & Лондон»:

Цікаво, що озвучив собаку у серіалі «Джек & Лондон» музикант, актор і тренер «Ліги сміху» Сергій Бабкін.

Бабкін Джек і Лондон

Про труднощі цього процесу він розповідає:

«Собака не плямкає губами, не розмовляє, у нього завжди одне обличчя, яке не змінюється».

Тому Сергію доводилося розбиратися у тонкощах сюжету серіалу, щоб Джек говорив доречним до відповідної сцени голосом. Творці детективу кажуть – це серіал з екстраординарним і комедійним сюжетом, але водночас це глибока та змістовна історія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Герой-рятівник: Остап Ступка розповів про свою роль вченого у серіалі «Джек & Лондон»

Окрім того, що Джек буде говорити голосом Сергія Бабкіна, глядачі ще й почують його пісні. Музикант зізнається:

«В серіалі буде звучати 2 мої пісні: «Вона знає» і «Бомба-ракета». Мені дуже приємно, бо вони підходять до історії, до атмосфери цього серіалу».

Дивіться першу серію комедійного детективу «Джек & Лондон» вже сьогодні о 20:45 на 1+1.