21-річна лучанка з унікальним тембром зачарувала тренерів "Голосу країни-13" вокальною імпровізацією

Голос країни
21-річна лучанка зачарувала унікальним голосом на Голосі країни-13: дивіться відео виступу

Особливий голос дівчини зацікавив тренерів "Голосу країни-13".

Поділитися:

17 вересня в ефірі телеканалу "1+1 Україна" показали третій епізод нового європейського сезону "Голос країни". Сезон виробляється у Польщі за підтримки польського суспільного мовника TVP. Він покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу і талант по всьому світу. Цього разу легендарні червоні крісла проєкту посіли суперзірки та справжні музичні профі Юлія СанінаАртем ПивоваровІван Клименко та DOROFEEVA

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підсумки третього ефіру "сліпих прослуховувань" "Голосу країни-13": хто пройшов у вокальні батли

Олександра Ройко 1+1

21-річна Олександра Ройко з міста Луцьк навчалась у Києві, а нині тимчасово проживає у Кракові. Дівчина давно мріяла про співочу кар’єру та вже встигла попрацювати з один з тренерів, продюсером Іваном Клименком, до початку повномасштабного вторгнення. Вокалістка підійшла до Івана на одній з конференцій та здивувала його своїм голосом. Продюсер навіть запропонував їй співпрацю, однак з початком війни все стало на паузу. 

Олександра Ройко має унікальний тембр голосу. На сцені "Голосу країни-13" Олександра виконала "Котику сіренький", Іван Клименко розвернувся до неї з перших секунд. Згодом голос дівчини зацікавив і DOROFEEVA. 

Тренери попросили Олександру виконати їх пісні. Учасниця здивувала своєю імпровізацією, виконавши по куплету з пісень "Прірва" Юлії Саніної, "Дежавю" Артема Пивоварова та "вотсап" DOROFEEVA. 

"Я роблю акцент на максимально унікальних учасниках. Артисти, з якими я працюю, вони всі - унікальні та не схожі на інших. Я впевнений, що зможу підібрати найкращий репертуар, приділити час, увагу та здивувати всіх", - зазначив Іван Клименко. 

Дівчина зізналась, що обіцяла своєму хлопцеві записати відеопривітання від DOROFEEVA. Втім, Олександра Ройко обрала команду Івана Клименка. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Голос країни-13”: всі виступи третього епізоду "cліпих прослуховувань" (відео)

Олександра Ройко 1+1

Дивіться відео виступу Олександри:

Дивіться європейський сезон "Голосу країни-13" щонеділі о 21:00 на телеканалі "1+1 Україна" та на "Київстар ТБ", перегляд на якому буде доступний також для українців, які перебувають у Польщі. Крім того, подивитися проєкт можна на MEGOGO та ОТТ-платформах на території України. Повні випуски програми будуть доступні на офіційних сайтах каналу 1+1 та "1+1 video" по закінченню кожного епізоду (для території України) та на YouTube-каналі "Голосу країни".

Стежте за «Голосом країни» у соцмережах та беріть участь в обговореннях виступів учасників:

Новини по темі