5 модних трендів в образах Каті Осадчої на UFW'18

Голос країни
Модні тренди в образах Каті Осадчої на UFW'18
1plus1.ua

Телеведуча зачарувала стильними луками на українському тижні моди.

Поділитися:

У суботу, 3 лютого, в Україні стартував Ukrainian Fashion Week 2018. На модну подію завітала ведуча Голосу країни та Світського життя Катя Осадча. Катерина вкотре здивувала шанувальників стильними образами. Яких модних трендів весни дотрималась ведуча у своїх луках - дивіться далі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що у моді цієї весни: Мінімалізм, клітинка та багато фіолетового

ФУРАЖКА

Перший образ Каті - класичні чорні брюки, біла сорочка із поясом, чорні туфлі на підборах та стильна кепка. Фуражка - головний убір, який був інтерпретований із військової форми. Дизайнери модернізували її вигляд, і вона стала популярною серед сучасних модниць ще восени минулого року. Цей головний убір стримав свої позиції і залишається актуальним аксесуаром нового весняного сезону 2018-го. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 4 стильних капелюшки на всі випадки життя

СТИЛЬ 80-Х

Другий образ Каті вражає яскравістю та оригінальністю. У тренді 2018 - стиль 80-х - шкіряна куртка-косуха та брюки-кльош. 

ЯСКРАВІ КОЛЬОРИ

Наступний лук ведучої неначе дихає весною. Сукня із блискітками смарагдового кольору виглядає гармонійно і робить образ ніжним та легким. Не менш актуальним у новому весняному сезоні будуть червоний, рожевий, жовтий та фіолетовий кольори. Крім того, набирає популярності новий тренд - анімалізм. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 речей на весну, які варто придбати на зимовому розпродажі

ПРИНТ СМУЖКА

Смужка, горох та клітинка залишаються одними із головних трендів теплого сезону. Для нового випуску Світського життя ведуча вбралася у комбінезон в чорно-білу смужку.

АКСЕСУАРИ

Не втрачають своєї актуальності маленькі зручні рюкзаки, а також незвичайні прикраси. Особливо модними будуть архітектурний браслет, чокери та моно-сережки. На світлині бачимо, як вдало Катя доповнила образ стильними аксесуарами: пов'язкою, брошкою та моно-сережкою. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неля Шовкопляс вперше відвідала UFW (фото)

Новини по темі