"Я мрію, щоб моя країна якнайшвидше стала вільною", — Тіна Колодій під час вокальних боїв "Голосу країни-12"

Голос країни
"Голос країни-12": вокальний батл Тіни Колодій та Анни Кіндзерської

Як пройшов вокалький батл Тіни Колодій та Анни Кіндзерської?

Поділитися:

У неділю, 23 жовтня, в ефірі наймасштабнішого музичного проєкту "Голос країни" на ТЕТ — перші вокальні бої. У продовженні сезону оголошена благодійна мета — під час випусків "Голосу країни-12" ви можете донатити на ЗСУ. "Голос країни" разом з Dobro.UA та Фондом компетентної допомоги армії «Повернись живим» збирає 3 млн гривень на важливу закупку для цілої бригади на передову — квадрокоптера Matrice 300 RTK та 17 малогабаритних дронів DJI Mavic 3 Fly More Combo. Щоб долучитись, потрібно зробити будь-який внесок на платформі онлайн за посиланням або відправивши SMS на благодійний номер 88007. Вартість однієї благодійної пожертви у вигляді SMS становить 10 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голос країни-12: список учасників усіх команд після сліпих прослуховувань

В останньому вокальному батлі зійшлися співачка Тіна Колодій та музикант із багатодітної родини Анна Кіндзерська із піснею Fallin’. Життя кожної учасниці, як і більшості українців, кардинально змінилося після 24-го лютого.

"Усе своє життя я займаюся музикою. Це мій сенс буття. Саме тому я тут. Мама, брат, сім собак та котик залишаються у Слов’янську під обстрілами, без світла і без газу. Дзвоню мамі у Слов’янськ щодня. Трапляються такі ситуації, коли вона не бере слухавку, і мені здається, що я помру тут і зараз. Щоразу їй кажу: "Мамо, де би ти не була, бери із собою телефон. Подумай про мене, я повинна чути твій голос"", — розповіла Тіна.

Тіна Колодій та Анна Кіндзерська

Опонентка Тіни, співачка Анна Кіндзерська, виросла у багатодітній сім’ї. У неї є шість братів й одна сестра. Зі своїми рідними в умовах війни дівчина підтримує зв'язок через сімейний чат.

"Щоб залишатися у контакті, у нас є сімейний чат. І зараз під час тривожних подій або повітряних тривог, які відбуваються у наших містах, у нашому чаті перекличка. Всі відписують, хто де знаходиться, і чи все в порядку", — поділилася Анна. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця "Голосу країни" Анна Кіндзерська: Я би хотіла, щоб люди знали про мою маму, яка самотужки "підняла" 8 дітей

На проєкті "Голос країна" Тіна та Анна подружилися і від початку повномасштабного вторгнення допомагають одна одній.

""Голос країни" дав мені не просто знайомство з крутою вокалісткою, а й справжню подругу. 24 лютого мені подзвонив брат Ані й сказав, щоб я збиралася, вони мене заберуть. У той момент я була на вокзалі й намагалася влізти в евакуаційний поїзд. Це мені не вдалося, і вони наче це відчули. Я мрію, щоб моя країна якнайшвидше стала вільною. Щоб жодна нечисть ніколи навіть не подумала лізти на наші землі", — розповіла Тіна. 

Тіна Колодій та Анна Кіндзерська на вокальних батлах

В свою чергу Анна додала:

"Усі ми знаємо мудрі слова Соломона: “Усе проходить, і це пройде”. Любі українці, війна скінчиться. Все пройде. Важливо, ким ми залишимося після цього. Ці темні складні часи розкрили справжній український дух. Ми сильні, ми разом, ми повні любові і підтримки. Пронесімо все це прекрасне через століття і передамо нашим нащадкам. Молимося один за одного, молимося за Україну. Бог із нами". 

Після виступу на вокальних боях далі пройшла Анна. Тіна ж продовжить боротися у команді "Другого шансу". Дивіться повний виступ Тіни Колодій та Анни Кіндзерської на "Голосі країни-12", а також стежте за каналом 1+1 у Телеграмі

Новини по темі