Голос країни-12: всі виступи шостого епізоду (відео)

Голос країни
 Голос країни: всі виступи за 9 жовтня — відео

12 сезон шоу "Голос країни": дивіться, як співали учасники у шостому епізоді на "сліпих" прослуховуваннях.

Поділитися:

9 жовтня на ТЕТ глядачі побачили шостий епізод наймасштабнішого музичного проєкту «Голос країни», трансляція якого була перервана через повномасштабне вторгнення рф на територію України. Минулої неділі глядачі мали змогу подивитись дайджест перших п'яти епізодів "Голосу країни", а новий, шостий епізод Сліпих прослуховувань ще не виходив на екрани.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голос країни-12: дайджест перших 5 епізодів "сліпих прослуховувань" (відео)

Сергій Соловйов — "Грай музико моя"

Електрик із Запоріжжя Сергій Соловйов прийшов на проєкт, аби повірити у себе. Сергій душевно заспівав пісню Миколи Мозгового "Грай, музико моя", і до нього розвернулись Потап та Оля Полякова. Сергій Соловйов обрав команду Олі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Запоріжців не зламати, не перемогти, як і всіх українців": на сцені "Голосу країни-12" електрик із Запоріжжя Сергій Соловйов

Сергій Стецій  "Мовчати"

Гітарист з Тернополя Сергій Стецій лише рік тому почав займатися вокалом. Сергій виконав пісню гурту "Скрябін" — "Мовчати". На жаль, до Сергія не розвернувся жоден з тренерів і він не пройшов далі. 

Сабіна Сафарлі —  "I Don't Want to Miss a Thing"

Сабіна Сафарлі після початку повномасштабного вторгнення не залишила Запоріжжя й активно займалася волонтерством. Сабіна виконала "I Don't Want to Miss a Thing", і до неї розвернулась Оля Полякова, тож вона автоматично потрапила до її команди.

Наталія Бурик — Go_A "Шум"

Наталія Бурик з міста Лебедин — самоучка. Із самого дитинства вона писала пісні, однак вони так і лишались у записах. Наталія виконала "Шум" гурту Go_A у власній обробці. До Наталії розвернулись Потап та Оля Полякова. Сюрпризом стала і поява Катерини Павленко на сцені "Голосу країни". Наталія Бурик і Катерина Павленко разом виконали "Шум". Врешті Наталія обрала команду Потапа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ"Україна повинна бути цілісною: з Кримом, Донецьком та Луганськом", — учасниця "Голосу країни-12" Наталія Бурик про війну та несподівану появу Go_A

Марта Любчик — "Ой, Дай Бог"

Марта Любчик з Тернополя на сцені "Голосу країни" заспівала стародавню колядку, оскільки вона дуже хоче популяризувати українську музику. До Марти не обернулись тренери на сцені, однак, її забрала команда "Другого шансу".

Ігор Ольховий — Beggin

Ігор Ольховий працює менеджером з продажу сувенірної продукції та займається графічним дизайном. Ігор пише пісні з 14 років, однак нерішучість заважає йому повірити в себе. Він прийшов на "Голос країни", аби зробити крок уперед. До Ігоря розвернувся лише Потап, і він автоматично опинився у його команді. 

Євген Тесленко-Пономаренко — La donna e mobile

Євген Тесленко-Пономаренко має дуже рідкісний голос — контратенор. 17-річний юнак займається академічним вокалом, але хотів би співати й естрадні пісні. Хлопець розвернув до себе усіх тренерів на сцені "Голосу країни". Євген обрав команду Олі Полякової.

Ірина Бенько — Мелодія

39-річна Ірина Бенько зі Львова виконала пісню гурту The Hardkiss — "Мелодія". На початку повномасштабної війни жінка виїхала за кордон, але через місяць повернулася, адже відчувала провину. Ірина прийшла, щоб довести у першу чергу собі, що потрібно вірити в себе. До Ірини розвернулась Оля Полякова і жінка потрапила до неї у команду.

Остап Дрівко — "Love Is All Around" 

Остап працює в IT а з початком вйни також займається волонтерством. Остап виконав на сцені "Голосу країни" "Love Is All Around" і до нього повернулись Святослав Вакарчук та Потап. Остап обрав команду Вакарчука.

Ірина Барилюк — Нестримна течія

Ірина Барилюк зі Львова. Вона викладає дітям вокал, а також їздить викладати до діток у "Новому Яричеві". Ірина виконала "Нестримну течію" Володимира Івасюка. Втім, до дівчини не розвернувся жоден тренер на сцені. Команда "Другого шансу" вирішила забрати Ірину до себе. 

Віктор Кирилов — Ні обіцянок, ні пробачень

Віктор Кирилов родом з Кам'янець-Подільського, але навчається в Одесі. Віктор - вуличний музикант, який нині співає для військових. Хлопець впевнений, що українці ніколи не здадуться. Віктор Кирилов виконав "Ні обіцянок, ні пробачень" на сцені "Голосу країни" та потрапив до команди Олі Полякової, яка єдина до нього обернулась.

Євгенія Тананаєва — Мама

Євгенія Тананаєва родом з Києва, а зараз живе на Кіпрі. Євгенія бере участь у багатьох заходах, аби донести правду про війну, яку розв'язала росія на території України. До Євгенії обернула до себе одразу три крісла: Надя Дорофєєва, Оля Полякова та Потап. Євгенія обрала команду DOROFEEVA.

Назар Ільчишен — Save Your Tears

Назар Ільчишен зі Старокостянтинова від початку війни разом з родичами та знайомими допомагав людям. У перші дні повномасштабного вторгнення вони надавали прихисток людям. Були ночі, коли приймали до 250 людей. На початку року Назар мріяв про велику сцену, нині ж хлопець мріє про перемогу України. Назар вже приходив на "Голос країни" в кінці 9 сезону, але тоді до нього ніхто не повернувся. Цього разу Назар виконав "Save Your Tears" До Назара розвернулись усі 4 тренери. Назар обрав команду Святослава Вакарчука.

Яна Мілевська — When the Party's Over

23-річна киянка Яна Мілевська — велична музикантка. Від початку повномасштабного вторгнення вона продовжила співати на вулиці та збирати своїм співом гроші на ЗСУ. Дівчина виконала пісню Біллі Айліш та розвернула усі 4 тренерські крісла на сцені "Голосу країни". Дівчина обрала команду DOROFEEVA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Виявилося, що музика – моя найсильніша сторона, я можу допомагати людям: усі отримані кошти відправляю на ЗСУ», – вулична музикантка Яна Мілевська, яка розвернула всі крісла тренерів на "Голосі країни"

Новини по темі