«Я стрибнула з мосту після того, як пройшла кастинг», — учасниця Голосу країни-9 Гульназ Хасанова

Голос країни
Голосу країни-9 Гульназ Хасанова розповіла, як стрибнула з мосту після проходження кастингу на шоу

Учасниця команди Тіни Кароль розповіла про враження від шоу та свої захоплення.

Поділитися:

Сонячна Гульназ Хасанова з Казані стала однією з найяскравіших учасниць другого випуску . Двадцятичотирирічна татарка з ніжним підвіском у вигляді скрипкового ключа здивувала цікавою інтерпретацією української пісні Цьомаю з репертуару Ольги Цибульською та DZIDZIO.

Тренери шоу Тіна Кароль та Потап відчули нестримну енергію Гульназ, тож не змогли не натиснути на червоні кнопки. Тим часом MONATIK щиро пошкодував, що не розвернувся до цієї сонячної дівчини, адже під час її співу його так «кружило».

Ти дуже жива, енергійна. В тобі є іскра, яка внесла в нашу залу добро, — підкреслила Тіна Кароль, яка й стала тренером Гульназ.

Цікаво, що за лаштунками вокалістку підтримувала Ольга Цибульська.

«Я була зворушена тим, що для Гульназ українська – іноземна мова. Та вона співала без акценту!

Мені приємно, що пісня, яка колись народилася в мені, стає міжнародною, що вона нагадує людям про важливі речі, про які ми, на жаль, забуваємо.

Я хвилювалася, адже не знала, як прозвучить пісня. Гульназ виконала її оригінально з укулеле. Приємно, що на цей виступ відреагував Потап, який відчуває хіти з першого цьому, і Тіна – багаторазова переможниця Голосу країни, професіонал, яку я поважаю. З нею ми знайомі давно і було дуже приємно зустрітися тут – за лаштунками шоу. Навіть пожартувала при Гульназ, що я вчу цьомати, а Тіна навчить кохатися», — поділилася з 1plus1.ua співачка.

Хасанова була приємно вражена такою кількістю сюрпризів та розповіла нам про свої враження від шоу.

Гульназ, поділись емоціями...

Мені було настільки добре на сцені, що важко передати словами. Таких емоцій під час виступу ще ніколи не відчувала. Тренери розвернулися в останні хвилини, тож я на такий успіх вже й не сподівалася.

Чому обрала тренером Тіну Кароль?

Обожнюю її творчість. Я переспівала багато її композицій. Вона співає душею – і це підкорює.

Що тебе привело на Голос країни?

Інтуїція. Я навчаюся в Російський академії музики ім. Гнесіних, а на канікули приїхала до батьків у Казань. І якось мені подумалось – а чи не проходить кастинг на Голос країни. І справді кастинг мав відбутися за кілька днів. Тож я максимально швидко зібралася й поїхала до України. Після того, як пройшла кастинг, я стрибнула з мосту. Давно хотіла спробувати Банджі-джампінг. Інструктори були вражені, що я така маленька, але настільки смілива.

Любиш екстрим?

Так, люблю таке (сміється). Мій тато – льотчик, певно, від нього передалася любов до польотів.

Як далі складеться доля Гульназ на Голосі країни-9, дізнаємося в нових випусках шоу. Поки ж перегляньмо її виступ на сліпих прослуховуваннях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасники Голосу країни брати Таранцови зізналися, чому обрали команду MONATIKа

Новини по темі