Рок-мама Вікторія Ягич «підірвала» сцену Голосу країни-9

Голос країни
Вибухова учасниця Голосу країни-9 Вікторія Ягич вразила своїм виступом

Вибухова учасниця шоу зізналася, чому обрала своїм тренером Потапа.

Поділитися:

Минулої неділі глядачі 1+1 побачили другий випуск . Одним із найемоцінійших та найяскравішиих епізодів шоу став виступ 33-річної Вікторії Ягич, яка просто-таки «підірвала» головну сцену країни своїм роковим співом.

Її сильне виконання пісні гурту Metallica Enter Sandman спершу спантеличило суддів шоу, а потім «відірвало» їх від крісел.

«Я захоплююся тим, що ти обрала те, що тобі близьке. Це демонструє твій характер. Я бачу в твоєму голосі стільки всього, такий потенціал!» — поділився враженнями Dan Balan.

Цікаво, що Вікторія немає професійної музичної освіти, однак завжди хотіла пов’язати своє життя зі сценою. У минулому танцювала у балеті товстунок, а нині співає у двох колективах – авторському та кавер-гурті. На сцені вона неймовірна драйвова, вдома — ніжна мама двох дітей (4-річного Стефана та 2-річного Яші). Сини ще з люльки звикли до музики, адже нею живе не лише Вікторія, а й її чоловік. Тож не дивно, саме вони підтримували жінку за лаштунками.

Для мене в житті є дві важливі цінності — музика та сім’я, — говорить Вікторія.

«Ви непроста людина, яку варто відкрити на Голосі країни. Ви багатогранна — і в цьому ваша привілей. Ви все зробили у своєму житті як жінка, зараз залишився час на себе», — звернулася до виконавиці Тіна Кароль.

Перед Вікторією Ягич постав непростий вибір – із ким із чотирьох тренерів йти далі у шоу. Та серце підказало – обрати Потапа.

У Потапі я відчуваю драйв, схожий на мій, — поділилася з 1plus1.ua вокалістка.

Дивіться запальний виступ Вікторії Ягич на Голосі країни-9.

Новини по темі