Суперфіналіст "Голосу країни-13" Роман Панченко розповів про власну творчість та рішення змінити номер для "кросбатлів" у ексклюзивному інтерв'ю

Голос країни
Роман Панченко в інтерв'ю поділився враженнями від проєкту Голос країни-13

"Якщо переможу, то розкрию всі карти й розкажу всім, хто я як артист", — суперфіналіст "Голосу країни-13" Роман Панченко про особисті виклики у творчості та плани на музичну кар'єру.

Поділитися:

Цієї неділі о 21:00 в ефірі телеканалу "1+1 Україна" — фінал 13-го сезону вокального проєкту "Голос країни". Цього року в легендарні червоні крісла проєкту сіли суперзірки та справжні музичні профі Юлія СанінаАртем ПивоваровІван Клименко та DOROFEEVA.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця команди Артема Пивоварова відмовилась від пропозиції тренера на «Голосі країни-13»

poll_content_889

Першим суперфіналістом сезону став Роман Панченко з команди DOROFEEVA. Учасник вже кілька років живе у Варшаві та співає на вулицях міста. Під час одного з таких виступів Романа помітив Кріс Мартін, фронтмен всесвітньовідомого гурту Coldplay. Він запросив хлопця виступити разом на своєму концерті, і там Роман Панченко заспівав українською. Учасник професійно займається музикою та сам пише свої пісні. На "Голосі країни-13" він неодноразово переписував популярні композиції під свій стиль, чим підкорив глядачів. Роман Панченко дав ексклюзивне інтерв'ю для сайту 1+1, у якому поділився враженнями від виступів на проєкті, очікуваннями від фіналу та планами на майбутнє.

Що відчули, коли зрозуміли, що стали суперфіналістом “Голосу країни-13”? Які емоції вас переповнювали?

Після "кросбатлів" показав дуже високу якість своєї музики, тому відчув, що надалі очікування від моїх виступів будуть ще більшими. Буде складно перестрибнути той рівень, якого вже досяг.

"Відчуваю відповідальність перед самим собою".

Роман Панченко

Чому вирішили так змінити пісню "Formidable" — Stromae для свого виступу на "кросбатлах"?

Після кожного етапу сам не знаю, що від себе очікувати, бо це завжди велика імпровізація. Видозмінюю або навіть максимально роблю своє бачення пісні, яку співаю. Я не тільки вокаліст, а вже артист, який пише музику, і вкладає в неї не тільки свій голос, а й музичний супровід.

Виступ у якому етапі "Голосу країни-13" виявився найскладнішим?

Найскладніше було на вокальних батлах, бо там ти виступаєш разом з іншими людьми, які мають своє особисте бачення музики. Була пропозиція мені зіграти на фортепіано, проте вирішили, що ми втрьох просто заспіваємо. Було важко перемагати дівчат саме вокалом.

Роман Панченко

Які відносини у вас склалися з вашим тренером? Та й загалом — як атмосфера у творчому колективі? 

Відносини дуже кльові, ми репетирували майже щодня, коли дівчата приїхали до Варшави. До того вони багато ретельно тренувалися, більше, якщо порівнювати зі мною. Я хотів краще відчути цю пісню і показати, що особисто думаю про неї. Із тренером у нас взаємини теж дуже теплі.

Чого вас навчив ваш тренер за цей час? 

"Найцінніша порада від тренера: бути собою і не слухати інших".

Панченко

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Голос країни-13": за кого з учасників крос-батлів ви вболіваєте (опитування)

Уявімо, ви перемогли у “Голосі країни” — що плануєте робити далі?

Моє життя дуже не заплановане, тому складно точно сказати, що буде далі. Часто дива стаються несподівано. Наприклад, як з Coldplay — зовсім не очікував тієї зустрічі та виступу. Життя дає такі настанови, що ти просто робиш свою творчість далі, і це допомагає рухатись вперед. Якщо я стану переможцем "Голосу країни-13", то ймовірно випущу альбом зі своїми піснями, які вже написав. Хочу розказати українській аудиторії про Romario Punch (творчий псевдонім Романа — прим. ред.) та свою музику.

"Якщо переможу, то розкрию всі карти й розкажу всім, хто я як артист".

Дивіться епізод "кросбатлів" "Голосу країни-13":

Щоб підтримати Романа Панченка у фіналі проєкту, дивіться "Голос країни-13" на "1+1 Україна" на "Київстар ТБ" у неділю, 29 жовтня о 21:00. 

Долучайтеся до обговорення проєкту у соцмережах: 

Facebook

Instagram

TikTok

YouTube

Viber

Новини по темі