Зворушлива сімейна історія Анни Кіндзерської на «Голосі країни-12»: «Я виросла в багатодітній сім'ї – амбіцій мені вистачить»

Голос країни
Анна Кіндзерська розвернула 4 крісла на Голосі країни: кого з тренерів обрала дівчина з багатодітної родини?

Однією з найбільш яскравих учасниць першого ефіру сліпих прослуховувань «Голосу країни-12» стала 31-річна Анна Кіндзерська, яка обернула до себе крісла всіх тренерів.

Поділитися:

23 січня стартував 12-й сезон головного вокального шоу країни «Голос країни». Першими ефірами традиційно є сліпі прослуховування, коли зіркові тренери набирають свої команди учасників. У перший день шоу надзвичайно яскравим був виступ 31-річної мешканки Ніжина Анни Кіндзерської, яка виконала хіт Shouse Love Tonigh і обернула до себе крісла всіх 4-х тренерів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прем'єра шоу «Голос країни»: зірки розповіли, чому чекають на це шоу та до кого з тренерів пішли б у команду

Історія життя Анни непроста: вона походить з багатодітної сім’ї. Кіндзерська розповідає:

«У мене 6 братів і 1 сестра. Коли я була в 3 класі, мої батьки розійшлися. І з того часу мама підіймає всі 8 дітей сама. Ми виховували один одного, допомагали кожен тим, чим міг. Але було дуже важко, були навіть періоди, коли у нас взагалі не було чого їсти».

Кінзерська

Анна згадує, що цукерки – це був величезний і дуже рідкісний делікатес для них. І часто у сім’ї зовсім не було грошей. З болем в серці Анна ділиться особистими спогадами:

«Часом мама стояла на кухні, дивилася у вікно і плакала. Бо ж дитинство має бути не таким. Але саме завдяки цим випробовуванням ми стали тими, хто ми є».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Завадюк, продюсер шоу “Голос країни”: “Я сподіваюся, що цей сезон об’єднає українців навколо мрії, гордості та спільної мети і допоможе нам всім посміхатися в непростий час”

Анна Кіндзерська розказує, що любов до музики їй дісталася саме від мами. У неї потужний голос і вона навіть навчалася у студії оперети. Проте не стала зіркою, бо свого часу обрала кохання і сім’ю. Свій виступ на сцені «Голосу країни» Анна присвятила саме мамі:

«Моя сім’я дуже вірить в мене. Сьогоднішній виступ я би хотіла присвятити найсильнішій і найкрутішій мамі в світі».

Кінзерська

Своїм виконанням Анна Кіндзерська вразила всіх зіркових тренерів, і до неї обернулися усі 4 крісла. Святослав Вакарчук сказав:

«Я шукаю своїх людей. Чесно кажучи, ви ще навіть не почали співати, я зрозумів, що ви дуже класно граєте на піаніно. І я зрозумів: вона класний музикант. Чудово, що ви сьогодні є на цій сцені».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренер «Голосу країни» Святослав Вакарчук показав, як співав різдвяних пісень з перехожими у Львові (відео)

Оля Полякова теж була щедра на позитивні оцінки:

«Ви абсолютно фантастична, чарівниця, ви і є голос нашої країни. Ми всі були зачаровані з першої ноти і тембром, і голосом, і діапазоном».

DOROFEEVA від себе додала:

«Як тільки я вас почула, одразу ж подумала: як так можна влучно зробити постріл у саме серце? Перший звук цим тембром – і це просто неймовірно, це «вау», це космічно. Ви фірмова, ви крута».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я не вірив в себе по-справжньому", – випускники «Голосу країни» розповіли, як шоу змінило їхнє життя (LAUD, Lida Lee, Роман Сасанчин, Khayat)

Кінзерська

Потап теж дуже схвально відгукнувся про виступ Анни Кіндзерської та запросив її до своєї команди.

Анна Кіндзерська після певних вагань зробила свій вибір – вона стала учасницею команди Святослава Вакарчука. Одразу після виступу вона дала ексклюзивний коментар сайту 1+1 і зізналася:

«Я одразу хотіла в команду до Вакарчука. Я побачила, що він найперший обернувся, і уже тоді я зрозуміла, що усе класно, у мене все класно. Але коли всі чотири розвернулись, то я ледь дограла. Дуже сильно накриває, коли таке відбувається. Публіка дуже тепла, гаряча. І я знаю, що тут підтримка моя: тут мої брати, друзі, це дуже вплинуло на мене».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведуча «Голосу країни-12» Катя Осадча розповіла, чому в цьому сезоні тренерский склад є особливо унікальним

На запитання, чи вистачить їй амбіцій дійти до фіналу, Анна Кіндзерська відповіла:

«Я виросла в багатодітній сім'ї – амбіцій мені вистачить».

Дивіться виступ Анни Кіндзерської на сліпих прослуховуваннях "Голосу країни-12":

Дивіться шоу "Голос країни-12" щонеділі о 21:00 на каналі 1+1.

Новини по темі