Чарівну пісню Скрябіна виконали під бандуру на Голосі країни-9 (відео)

Голос країни
Шампанські очі Скрябіна виконали під бандуру Шпилясті кобзарі на Голосі країни-9 (відео)

Шпилясті кобзарі представили свою версію Шампанських очей.

Поділитися:

Минулої неділі на Голосі країни-9 стартували вокальні «нокаути». Одним із найяскравіших моментів шоу був виступ підопічних Потапа — Шпилястих кобзарів. Річ у тому, що гурт представив цікаву версію композиції Шапманські очі з репертуару культового українського музиканта Кузьми Скрябіна. Такою цю пісню ще не чули — що викликало захват і глядачів у залі, і вимогливих тренерів проекту.

Гідно оцінив виступ Шпилястих кобзарів і Pianoбой (Дмитро Шуров), який також виконує цю пісню.

«Дуже дякую Шпилястим кобзарям і вашому зірковому тренеру Потапу за те, що ви зробили саме цю пісню. Андрій Кузьменко, автор цієї композиції, написав її ще 15 років тому про свою дружину Світлану. Коли його не стало, саме Світлана запропонувала мені виконати цю пісню на трибьюті-концерті. Я зробив свою версію. Хлопці зробили свою — дуже круту. І це магія!» — сказав Шуров зі сцени Голосу країни, а потім заспівав разом із Шпилястими кобзарями.

Нагадаємо, що попри яскравий виступ Шпилясті кобзарі покинули шоу. На Голос країни-9 вони прийшли, щоб популяризувати кобзарське мистецтво та показати, як по-сучасному може звучати український народний інструмент — бандура.

Із ким Потап вирішив іти у прямі ефіри, дізнавайтеся за посиланням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасники Голосу країни-9 збирають мільйони переглядів на YouTube

Слухайте Шампанські очі у виконанні Шпилястих кобзарів:

Новини по темі