Cтала відома дата прем'єри європейського сезону “Голосу країни” на телеканалі “1+1 Україна”

Голос країни
Стала відома дата прем'єри нового європейського сезону Голосу країни на 1+1 Україна

“Голос України звучить в Європі”: дізнайтеся, коли дивитися новий європейський сезон музичного проєкту "Голос країни-13" на "1+1 Україна".

Поділитися:

Третього вересня о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” відбудеться довгоочікувана прем’єра європейського сезону “Голосу країни-13”. Новий сезон знімається у Варшаві за підтримки польських партнерів та на їхніх потужностях і покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Думаю, за три роки у нас з’явиться велика кількість нових унікальних артистів", — тренер "Голосу країни-13" Іван Клименко про розвиток української музики

голос країни

голос країни

Сьогодні телеканал презентував яскраву промо-кампанію, в якій взяли участь цьогорічні тренери проєкту: Юлія Саніна, Артем Пивоваров, Іван Клименко, DOROFEEVA. Цікаво, що для зйомки промо-ролику та першого етапу проєкту зіркові наставники обрали образи від українських дизайнерів.

голос країни

голос країни

У відеоролику тренери збираються на залізничному вокзалі біля брендованого потягу Укрзалізниці та вирушають на знімальний майданчик у Варшаву під офіційний саундтрек “Голосу країни”. В промо-ролику телеглядачі вперше зможуть почути потужний саундтрек проєкту, який отримав однойменну назву “Голос країни”.

“Голос надій, сміливих мрій - вічно живий”, - співають тренери.

голос країни

голос країни

Продюсер проєкту Володимир Завадюк каже, що вірить в те, що саундтрек знайде свого слухача, через потужний сенс пісні.

“Вважаю, що саундтрек “Голосу країни” - новий свіжий подих для нашого проєкту, адже вперше за всі сезони ми спільно з ENKO Music змогли реалізувати цю ідею. В цій пісні закладено дуже багато потужних сенсів, які повинні відгукнутися у серцях наших телеглядачів. Трек відображає той час, в якому ми живемо, вона про те, що навіть попри біль тривогу і темні часи ми зможемо знайти світлі моменти, справжніх людей і підтримку один одного”, - каже Володимир.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День з тренером: DOROFEEVA показала залаштунки нового сезону “Голосу країни”

голос країни

голос країни

Вже незабаром на цифрових майданчиках відбудеться прем’єра саундтреку. 

Де дивитись "Голос країни-13":

  • Прямий ефір із 3 вересня о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” на “Київстар ТБ” та на інших ОТТ-платформах (на території України. На території Польщі пряма трансляція буде доступна на “Київстар ТБ”).
  • Повні випуски програми будуть доступні по закінченню епізоду на сайті каналу 1+1, “1+1 video”, Київстар ТБ - на території України, а на YouTube-каналі проєкту “Голос країни” епізоди можна буде подивитися по всьому світові.

Нагадаємо, під час зйомок “сліпих прослуховувань” на сцену “Голосу країни-13” вийшло 60 різножанрових вокалістів, які під час кожного виступу дивували тренерів Юлію Саніну, Артема Пивоварова, Івана Клименка та DOROFEEVA, а також глядацьку залу потужними голосами. За новими правилами, команди тренерів цього року складатимуться із 10 співаків, які стануть справжніми амбасадорами української музики у Європі.

Більше подробиць читайте на сайті.

«Голос країни» у соцмережах:
 Facebook

 Instagram

голос країни

голос країни

Новини по темі