День з тренером: DOROFEEVA показала залаштунки нового сезону “Голосу країни”

Голос країни
DOROFEEVA показала залаштунки Голосу країни в Інстаграмі проєкту

В Інстаграмі “Голосу країни” DOROFEEVA поділилася залаштунками нового сезону.

Поділитися:

Цієї осені на телеканалі “1+1 Україна” відбудеться прем’єра нового європейського сезону “Голосу країни”. "Голос країни" звучить у Європі та об’єднає українців з усіх куточків світу на знімальному майданчику у Польщі. 13-й сезон музичного проєкту покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові.

DOROFEEVA 1+1

DOROFEEVA, тренерка цього сезону, показала залаштунки на офіційній сторінці “Голосу країни” в Інстаграм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ексклюзивне включення "Сніданку з 1+1": у ранковому шоу показали перші кадри залаштунків "Голосу країни-13"

Співачка показала другий день зйомок. Підписники побачили команду б’юті-майстрів Наді, а також підготовку тренерів до знімального процесу. У сторіз з’явився Володимир Завадюк, продюсер проєкту. Разом з тренеркою вони розповіли, що це — особливий сезон "Голосу країни", а таких сильних учасників вже давно не було.

“Тренерський склад неймовірний, і ви це побачите вже в ефірах. Це буде боротьба неймовірна”, — розповідає Надя Дорофєєва.

Тренерка ексклюзивно показала уривок з першого в історії проєкту саундтреку.

Надя зізналася, що завжди хвилюється перед зйомками, адже хоче отримати найкрутіших учасників. На плечах тренерів також лежить відповідальність за почуття тих кандидатів, до яких вони так і не повернулися.

“Ти не в праві зруйнувати його мрію. Тому я кожен раз коли коментую неповернення крісла, я роблю це дуже обережно. Для мене важливо не поранити людину”, — ділиться співачка.

Підписники також мали змогу побачити процес створення б’юті-шотів — заставок з представленнями тренерів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я шукаю шалених, зухвалих та сміливих учасників, яким є чим поділитись із цим світом", — тренер 13 сезону "Голосу країни" Артем Пивоваров (ексклюзив)

DOROFEEVA

Такий був день з DOROFEEVA. А щоб не пропустити дні з іншими тренерами та побачити ще більше ексклюзивного контенту, підписуйтеся на офіційні сторінки “Голосу Країни” в соцмережах:

Facebook
Instagram
YouTube

Для того, аби “1+1 Україна” був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому “1+1 Україна” через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити

Новини по темі