Девід Аксельрод та Олена Мозгова святкують річницю весілля

Голос країни
Олена Мозгова та Девід Аксельрод (Володимир Ткаченко) святкують льняне весілля

Пара показала ніжне спільне фото.

Поділитися:

Сьогодні, 31 січня, учасник , Девід Аксельрод разом із дружиною, продюсером Оленю Мозговою святкують льняне весілля. Чотири роки тому вони офіційно стали чоловіком і дружиною.

У своєму Instagram 44-річна Олена Мозгова опублікувала фото ніжних тюльпанів. «Мій найкращий у світі весільний букет. Чотири роки – це яке там весілля?» — запитала підписників Олена.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olena Mozgova (@mozgovaolena) on

Днем раніше Олена поділилася чорно-білою світлиною, на якій її ніжно цілує чоловік.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olena Mozgova (@mozgovaolena) on

Тим часом 35-річний Девід Аксельрод чуттєво звернувся до коханої дружини:

«Рівно чотири роки тому я затягнув цю красуню до РАЦСу. Вона опиралась і казала, що це все неважливо, але я був переконливий і наполегливий. Дякую тобі за кожну мить нашого спільного життя і знаю, що воно почалось не в цьому житті і закінчиться не в наступному. Ти моя богиня і ти будеш завжди».

Нагадаємо, Девід та Олена виховують спільну доньку Соломію. Також Мозгова має двох дочок (Зою та Євгенію) від Олександра Пономарьова.

Девід Аксельрод добре відомий українським слухачам як Володимир Ткаченко. Однак артист вирішив переписати свій творчий шлях, про що розповів в інтерв’ю 1plus1.ua. Невдовзі глядачі 1+1 побачать Девіда у нових випусках Голосу країни-9, де йому доведеться поборотися за місце в команді Тіни Кароль.

Новини по темі